Kategorier
Camping

Brugte fortelte af høj kvalitet

Vi fører brugte fortelte fra Isabella, der har designet telte i over 50 år. Det er dansk design i topkvalitet – brugte fortelte fra Isabella holder i mange år og er derfor en populær løsning.

De brugte fortelte fra Isabella er nemme at stille op – det tager ikke mange minutter, før I er klar til at nyde ferielivet. Det er ofte i forteltet at størstedelen af campinglivet leves – i læ fra skarp sol og sommerregn. I forteltet er der frit udsyn til campinglivet og en fornemmelse af lys og luft kombineret med varme og hygge.

I vores store udstilling kan du finde brugte fortelte, der kan bruges som solsejl eller markise i hele campingvognens længde. De skærmer af for indkig og en skarp aftensol. Løse sider gør de brugte fortelte fleksible i hele sæsonen. På varme dage kan siderne tages af. Det er muligt at få nyt tilbehør til brugte fortelte, f.eks. gardiner til panoramavinduerne.

Tjek vores database – vi har masser af brugte fortelte og solsejl i god stand.

Reparationer og serviceeftersyn af brugte fortelte

Er der sket permanente skader, kan man få udskiftet dele af de brugte fortelte. Vinden kan trække syninger i stykker, men disse skader kan nemt repareres i vores serviceafdeling. Tilsvarende kan lynlåse gå i stykker efter mange sæsoner. I kan nøjes med at komme ind med den del, der er gået i stykker – det er ikke nødvendigt at medbringe hele teltet. Husk at indsende reparationer i god tid, så de er klar til foråret.

Vedligeholdelse af brugte fortelte

Alle fortelte, brugte som nye, skal rengøres ind imellem for at fjerne alger og smuds. Først børstes løst skidt væk med en blød kost, hvorefter teltet vaskes med rent vand. Herefter sprayes teltrens på hele teltet, så det får lov at virke lidt, og så børstes teltet igen og skylles af med en vandslange eller vandkande.

Brugte fortelte bør renses grundigt ved sæsonens afslutning, inden teltet pakkes ned. Brugte fortelte kan med fordel også rengøres et par gange i løbet af sæsonen for at holde algerne nede, fjerne sneglespor, spindelvæv og fugleklatter. Man bør jævnligt fjerne vand og blade fra sit telt. En opstramning kan forhindre vand og snavs i at samle sig i fordybninger på udhænget.