Kategorier
Ferie

Bus til alperne

Skal I med bus til alperne? Bestil din tur hos Alpe-Ekspressen – vi kører til et væld af destinationer i Østrig, Frankrig og Italien. Hop ombord på en luksus bus om aftenen og ankom udhvilet til alperne tidligt lørdag morgen. Det giver otte hele dage på ski, før turen går direkte hjem til Danmark. 

Vores luksus bus til alperne kører hele skisæsonen i fast rutefart. Vi har installeret flådestyring i busserne, så vi kan koordinere afgang og ankomster. I vores online booking system finder du nemt en bus til alperne, der svarer til netop jeres behov for tid og sted.

Kontakt os hvis I har særlige ønsker til jeres bus til alperne. Vi arrangerer jeres tur, så den passer præcis til jeres skiferieønsker.

Film og forplejning
Vi har et højt serviceniveau på enhver bus til alperne. Alle busser er røgfrie og udstyret med alt hvad der kræves af en luksusbus. Din bus til alperne er behagelig, så du kan komme frisk og udhvilet frem til lifterne og pisterne. Vi viser nyere familiefilm på turen med bus til alperne – også når I skal hjem igen. Under hele rejsen kan der købes øl, vand, varme drikke og lidt lettere fortæring. Vores chauffører er professionelle og overholder selvfølgelig gældende køre-hviletidsbestemmelser. Vi har 20 års erfaring med at sende skiturister med bus til alperne.

Stress af på en bus til alperne
Når du kører med bus til alperne, vælger du et miljørigtigt alternativ til personbilen. En bus til alperne udnytter brændstoffet mere energieffektivt i forhold til antallet af passagerer end den individuelle trafik. At køre med bus til alperne er en af de mest effektive måder, hvor du som privatperson kan nedbringe dit CO2-udslip. Desuden kan du slippe dig for bekymringer om gps, benzin og tung trafik. På en bus til alperne kan du slappe af og lade vores chauffør om at tanke op og finde vej, mens du og din familie, venner eller kolleger nyder feriestemningen med det samme.