Kategorier
Ferie

Bus til Frankrig

Har du overvejet transport med bus til din næste skiferie i Frankrig? Det er afslappende at overlade transporten til andre, og mange nyder fællesskabet i en bus på vej til Frankrig og hjem igen.

Otte dage på ski
Alpe-Ekspressen tilbyder en behagelig og sikker tur med bus til de mest populære destinationer i Frankrig: Val Thorens, La Rosiere, Les Arcs, Tignes, Val d’Isere, La Plagne og mange, mange flere. Med vores bus til Frankrig ankommer I altid til destinationen tidligt lørdag morgen. Hermed får I hele otte dage på ski, før turen går direkte hjem til Danmark.

Vores bus til Frankrig kører i fast rutefart fra og til Danmark hele skisæsonen. I kan hurtigt og nemt reservere jeres næste bus til Frankrig via vores online booking system; indtast blot uge, destination og antal personer, så er I kun få klik fra lifterne og pisterne.

Behagelig bus til Frankrig
En bus er en behagelig og sikker måde at nå til Frankrig på. Vores høje serviceniveau gør rejsen til Frankrig afslappet og stressfri. Jeres bus til Frankrig er altid røgfri, og underholdningen på ud- og hjemrejsen består af nyere ikke-voldelige familiefilm. Ombord på jeres bus til Frankrig kan I på hele rejsen købe øl/vand, varme drikke samt lette måltider.

I slipper helt for bekymringer om at tanke op og finde vej. Læn jer tilbage og overlad ansvaret for transporten til vores chauffør. Når en bus fra Alpe-Ekspressen sætter kursen mod Frankrig, sker det udelukkende med professionelle chauffører ved rattet, som naturligvis overholder gældende køre-hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring i at levere sikker og behagelig transport. At rejse med bus til Frankrig er et miljørigtigt alternativ til personbilen, da kollektiv transport udnytter brændstoffet mere energieffektivt i forhold til antallet af passagerer.

Har I særlige ønsker til jeres bus til Frankrig, er I velkomne til at kontakte os. Vi arrangerer jeres tur, så den passer nøjagtig til jeres behov for afhentning, tid og sted.