Kategorier
Ferie

Bus til Italien

Vi tilbyder en behagelig rejse med bus til de mest populære destinationer i Italien; Campitello, Canazei, Alba, Mezzolombardo, Monclássico, Marilleva 900, Passo Tonale og naturligvis Livigno. Med vores bus ankommer I til jeres destination i Italien tidligt lørdag morgen. På den måde får I hele otte dage på ski, før turen går direkte tilbage til Danmark.

Sikker bus til Italien
Alpe-Ekspressen transporterer vores skiturister i bus mellem Danmark og Italien hele skisæsonen. Det sker udelukkende med professionelle chauffører ved rattet, som naturligvis overholder gældende køre-hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring i at levere sikker og behagelig transport med bus til Italien.

Din bus vil være udstyret med alle moderne faciliteter, som gør det både komfortabelt og sikkert at blive transporteret til Italien. Læn dig tilbage, nyd turen og kom veludhvilet frem til de skønne pister i Italien. Der er altid tale om en røgfri bus. På enhver bus til Italien kan der på hele rejsen købes øl/vand, varme drikke samt lettere måltider. Underholdningen på ud- og hjemrejsen består af nyere ikke-voldelige familiefilm.

Du kan medbringe en kuffert, støvletaske samt et par ski/snowboard. Håndbagage kan medbringes i bussens kabine.

Særlige behov på en bus til Italien
Er I en gruppe med særlige ønsker til jeres bus til Italien, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi sørger for at jeres bus henter jer på det sted, der er mest belejligt for jer, og kører direkte til jeres bestemmelsessted i Italien. I slipper for alle bekymringer om benzin, gps og tung trafik ombord på en bus. På jeres tur til Italien, kan I slappe af og lade vores chauffør om at tanke op og finde vej.

Hvis du selv har arrangeret dit ophold i Italien, har du også mulighed for at købe dig en plads på en bus.