Kategorier
Ferie

Bus til Østrig

Har du overvejet at køre med bus til din næste skiferie i Østrig? Det er afslappende at overlade transporten til andre, og mange nyder fællesskabet i en bus på vej til Østrig og hjem igen. Vi tilbyder en behagelig tur med bus til de mest eftertragtede destinationer i Østrig: Saalbach, Zell am See, Bad Gastein, St. Johan im Pongau, Wagrain, Flachau, St. Anton og mange flere.

En bus fra Alpe-Ekspressen til Østrig ankommer altid til destinationen tidligt lørdag morgen. Hermed får vores gæster hele otte dage på ski, før turen går direkte til Danmark igen. Vores bus til Østrig kører i fast rutefart fra og til Danmark hele skisæsonen. I reserverer nemt jeres bus til Østrig via vores online booking system; indtast blot uge, destination og antal personer, så er I kun få klik fra jeres skiferie.

Luksus bus til Østrig
Bustransport er en hyggelig måde at nå frem på. Jeres bus har et højt serviceniveau, der gør rejsen til Østrig behagelig. Jeres bus til Østrig er altid røgfri, og underholdningen på ud- og hjemrejsen består som udgangspunkt af nyere, ikke-voldelige familiefilm. På enhver bus til Østrig kan der på hele rejsen købes øl/vand, varme drikke samt lettere måltider.

Har I særlige ønsker til jeres bus til Østrig, er I velkomne til at kontakte os. Vi arrangerer jeres tur, så den passer nøjagtig til jeres behov for afhentning, tid og sted.

Sikker bus til Østrig
Når en bus fra Alpe-Ekspressen sætter kursen mod Østrig, sker det udelukkende med professionelle chauffører ved rattet, som naturligvis overholder gældende køre- hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring i at levere sikker og behagelig transport med bus til Østrig.

At rejse med bus til Østrig er et miljørigtigt alternativ til personbilen, da kollektiv transport udnytter brændstoffet mere energieffektivt i forhold til antallet af passagerer. Desuden slipper I for bekymringer om benzin, gps og tung trafik. I kan komme i feriestemning, fra det øjeblik I stiger ombord på en bus til Østrig, og lade vores chauffør om at tanke op og finde vej.