Kategorier
Ferie

Bustransport

Hvordan kommer du nemmest på skiferie i alperne? Det gør du med bustransport. Glem alt om gps, benzin og tung trafik. Med bustransport kan du slappe af og lade vores chauffør om at tanke op og finde vej, mens du og din familie, venner eller kolleger hygger jer med musik, film og en god nats søvn.

Bustransport med hvile
Bustransport er fortsat den mest populære måde at tage af sted på skiferie. Alpe-Ekspressen tilbyder bustransport til en lang række kendte og elskede destinationer i Østrig, Italien og Frankrig. Med vores bustransport ankommer du frisk og udhvilet til dit mål tidligt lørdag morgen, hvilket giver otte hele dage på pisterne, før turen går mod hjemstavnen. Vores luksus bustransport kører direkte til Danmark, når skiene er pakket, og alle er på pladserne. I hele skisæsonen tilbyder vi bustransport i fast rutefart mellem Danmark og Alperne.

Luksus bustransport
Alpe-Ekspressen tilbyder luksus bustransport. Vi har hævet servicenniveauet i vores busser, så det er muligt at sove undervejs. Alle vores busser er røgfri og udstyret med alt, hvad der kræves i en luksusbus. Det giver en behagelig bustransport. Vi viser gode film for hele familien på både ud- og hjemrejsen, og man kan købe øl, vand, varme drikke og et let måltid.

De professionelle chauffører overholder naturligvis gældende køre- hviletidsbestemmelser. Alpe-Ekspressen har 20 års erfaring med kørsel til skisportssteder i Alperne, og vi tilbyder altid sikker bustransport.

Særlige ønsker til bustransport
Er I en gruppe med specielle ønsker til jeres bustransport, er I velkomne til at kontakte os. Vi arrangerer bustransport, der svarer til netop jeres ønsker til afhentningsadresse, destination og underholdning undervejs.

Alpe-Ekspressen har gjort det nemt at bestille bustransport – du udfylder felterne med rute, uge og antal personer. Herefter oplyses prisen på din bustransport, og du kan udfylde dit navn og adresse. Du er nu kun få klik fra alpernes sprøde sne og hyggelige afterski.