Kategorier
Events

Danmarks bedste konferencecenter

MESSE C har som mål at tilbyde dig Danmarks bedste konferencecenter. Hold dit næste foredrag eller dit næste kick off-arrangement for personalet i vores store konferencecenter. Eller det lille intime bestyrelsesmøde i vores hyggelige mødelokaler. MESSE C vil være det foretrukne konferencecenter pga. vores unikke service, fleksible rammer og beliggenhed.

Vores konferencecenter byder på lyse og fleksible faciliteter, som danner en flot ramme om såvel mødet med 20 deltagere som den stort anlagte konference med 500-600 gæster.

Mange år på bagen

MESSE C kan spore sine rødder som konferencecenter tilbage til 1913, hvor det berømte Købestævne blev grundlagt på volden i Fredericia som et mødested for dansk industri og håndværk. I 1976 blev kernen i det nuværende messe- og konferencecenter etableret. Op gennem 1980erne blev centret udvidet til de i dag 30.000 m2, der med fire haller under et tag giver unikke muligheder uanset arrangementets karakter.

Masser af succes

Vi har i nyere tid en lang række af succeser i bagagen. For DR, Statens Kunstråd og Statens Kunstfond husede vi finalerne i Vores Kunst-projektet i 2011. MESSE C dannede rammerne om den største af de tre finaler, nemlig den der skulle kåre vinderkunstprojektet for Trekantområdet. Vi modtog 1000 gæster, A Friend in London underholdt, og DR transmitterede live fra festen i den bedste sendetid. I Hal A var der rullet 2.000 m2 rullegræs ud, og borde og bænke var stillet op på græsset, hvilket skabte en forrygende stemning.

I 2012 huser vi bl.a. årsmødet for foreningen af kommunale beredskabschefer. Det centralt beliggende konferencecenter danner rammerne om så forskellige begivenheder som Dansk Kennel Klubs internationale hundeudstilling, Danmarks største kreative messe, Danmarks største whisky event samt Fast & Furius Car Show.

Konferencecenter med events

Ved at bruge MESSE C som konferencecenter får du et engageret og professionelt team i ryggen. Vi har stor succes med vores firmaevents, der kan tilpasses bl.a. messestande, fester og konferencer. I vores konferencecenter kan du f.eks. tilføje en smoothie event, hvor jeres deltagere får en farverig forfriskning, som er både sund, mættende og velsmagende. En smoothie er en energibombe serveret af en af vores smilende bartendere. Selve smoothie baren kan pyntes i et tema som passer til jeres arrangement, f.eks. med logo eller budskab – også på sugerør og krus.