Kategorier
Camping

Elscooter

Hjælp til gangbesværede

Den teknologiske udvikling har medført, at gangbesværede har mange flere muligheder i dag. Med en elscooter fra Slagelse Camping og Outdoor Center kan du bevare din frihed og mobilitet. Vi tilbyder mange forskellige modeller og hjælper dig til at finde lige den elscooter, du har brug for. Her finder du f.eks. en elscooter, der nemt kan opbevares i bagagerummet, så den kan bruges på rejser. Indkøb med en elscooter er også en stor lettelse i hverdagen. Du kommer hurtigt frem og tilbage og skal ikke slæbe på tunge varer.

Fremtidens transport

En elscooter er et miljøvenligt transportmiddel. Med en elscooter kan du spare mange penge på brændstof, service og reparationer – en elscooter lider hverken under udstødning eller støj. De moderne modeller er hurtige og nemme at køre på.

Hos Slagelse Camping og Outdoorcenter finder du en driftssikker og brugervenlig elscooter i flot design. Udviklingen af vores elscooter modeller har taget udgangspunkt i behov og ønsker fra brugere, hjælpere og teknikere. Vores modeller er bygget til nordiske vejrforhold, og der følger altid en dansk brugsanvisning med. Kvalitet og funktionalitet er altid i orden.

En stor eller lille elscooter?

En lille elscooter er bedst til indendørs kørsel og kortere strækninger udendørs på fliser og asfalt. Har du brug for at køre længere strækninger og i ujævnt terræn, f.eks. grusveje, bør du vælge en stor elscooter. I vores brede sortiment finder du både en lille trehjulet elscooter til snævre omgivelser og den kraftige firehjulede elscooter med hastighed til lange ture. En kraftig elscooter klarer både storindkøb og en tur i skoven.

Tilbehør til campinglivet

Udover en elscooter finder du hos Slagelse Camping og Outdoor Center en bred vifte af tilbehør til det perfekte campingliv. Udover campingvogne fra de førende europæiske producenter forhandler vi teltvogne, trailere, fortelte, solsejl, campingmøbler og meget mere. Vi forhandler også grilludstyr, beklædning, kølebokse, fladskærme og service, f.eks. de lækre farverige melaminprodukter fra danske Rice.

Du er altid velkommen til at opleve vores produkter i den store indendørs udstilling i Slagelse. Tjek også vores online database, hvor du foruden en elscooter finder en markant del af vores store udbud.

Vi fører også brugt udstyr, ligesom det er muligt at leje udstyr til campingferien.