Kategorier
Events

Events Jylland

Optimalt sted for events i Jylland

MESSE C ligger i Fredericia, Jylland, hvor stort set alle indenfor 2 timer kan nå frem til events. Den centrale placering betyder ofte, at I får flere deltagere, end I ville have fået andre steder i landet.

MESSE C i Jylland har mange forskellige gennemprøvede events på programmet. Vi finder på attraktive events til messer, konferencer og fester i vores stemningsfulde domicil i Jylland. Vi har et stort udbud af eventpakker, som altid tilpasses til de enkelte arrangementer – det er detaljerne der tæller. Har du brug for noget helt unikt ved events i Jylland, byder vi gerne ind med friske ideer designet til jeres målgruppe.

Konkurrencer

Blandt vores events i Jylland er muntre konkurrencer, der kan skabe opmærksomhed om en messestand eller et nyt tiltag. Vores Nøgle Event er en populær konkurrence, hvor alle gæster/deltagere får udleveret en nøgle. Nogle nøgler passer til skattekisten, andre er nitter. I skattekisten er der gaver til dem, der har fået en vindernøgle (vi har mange forslag til egnede præmier).

Mad og drikke

Hvis I vil signalere vitalitet og fokusere på sund livsstil på jeres arrangement i Jylland, bør I prøve vores Smoothie Events. Her får jeres deltagere serveret en farverig forfriskning, som er både sund, mættende, velsmagende og energigivende. Selve smoothie baren kan pyntes i et tema, som passer til jeres events i Jylland, f.eks. med logo eller budskab – også på sugerør og krus.

Udover events med smoothies arrangerer vi events med kaffe, brød, kager, cocktails, is osv.

Værtinder ved events i Jylland

Vores smukke, smilende og servicemindede værtinder kan gøre jeres events i Jylland fornøjelige for alle deltagere. Det første indtryk er uvurderligt, og vores professionelle værtinder kan sikre, at alle jeres gæster bliver taget godt imod. Vores værtinder kan f.eks. aflaste jeres medarbejdere på en messestand, så de får tid til at promovere jeres produkter og serviceydelser. Værtinder ved jeres events i Jylland kan også skabe ekstra opmærksomhed om jeres brand, bl.a. som levende reklamesøjle med logo, slogan eller varemærke. 

Filmatisering af jeres events i Jylland

I kan også få en fotograf til at tage billeder af eller filme jeres events her i Jylland. Billedmaterialet kan lægges på jeres hjemmeside eller sociale medier, så andre end deltagerne kan få del i oplevelsen. F.eks. kan en film fra en messestand med stemningsbilleder og udtalelser fra tilfredse kunder og samarbejdspartnere leveres færdigredigeret, lige til at lægge på YouTube, FaceBook osv.