Kategorier
Konference

Firmaevent Sjælland

Uforglemmelig firmaevent på Sjælland

Hvis I skal holde en uforglemmelig firmaevent på Sjælland, er Saltoftehus et godt valg. Der findes mange gode lokationer til en firmaevent på Sjælland, men vi kan tilbyder den optimale kombination af naturskønne omgivelser, højere kogekunst og toptunet logistik. De gamle landbrugsbygninger på Saltofte Gods danner unikke og idylliske rammer om en firmaevent på Sjælland.

De historiske bygninger – Hestestalden, Frugtlageret og Elevfløjen – fremstår udvendigt som dengang de husede trækdyr, frugt og landbrugselever. I dag er de gennemgribende ombygget dog med respekt for det autentiske i hver bygning – omdannet til moderne konferencelokaler og værelser med alle bekvemmeligheder midt i de rolige, landlige omgivelser.

Saltofte Gods ejes af tredje generation af Boserup-slægten. Birgitte Boserup driver konferencedelen, mens hendes mand, godsejer Niels Boserup, driver ejendommens konventionelle landbrug. Birgitte Boserup har siden 2005 opbygget Saltoftehus – møde og konference delen af Saltofte Gods.  Birgitte har sin professionelle baggrund i 8 år i A.P. Møller Mærsk og 10 år som PR chef i Haldor Topsøe A/S. De grundlæggende kvalitets normer for Saltoftehus er kvalitet i alle detaljer, professionalisme, nærvær og top service i de smukke og moderniserede rammer omgivet af den autentiske natur.

Optimal beliggenhed

Blandt vores kunder er nogle Danmarks største virksomheder, f.eks. Novozymes. Også vores fynske, jyske og udenlandske kunder nyder godt af en firmaevent på Sjælland. Saltoftehus ligger kun ca. 40 minutter fra Storebæltsbroen og ca. en time fra København. Gæstebogen er fyldt med rosende ord om vores stemningsfulde rammer, gode mad og upåklagelige service. 

Spændende firmaevent

Vores tilbud om ballonflyvning, hvor man kan svæve over landskabet på Sjælland, er bare et eksempel på en firmaevent med format. Vi tilbyder også lerdueskydning, fasanjagt, mountainbike-ræs, musikalsk teambuilding, samarbejdsøvelser med LEGO, frokost under trækronerne, firmafest med overnatning og meget mere. Vi samarbejder med en række anerkendte uddannelses-firmaer og skræddersyr forløb til den enkelte kunde. Teambuilding og ledelsesudvikling sker bl.a. med instruktører med baggrund i Frømandskorpset og mange års erfaring i ledertræning og teamudvikling.

Vi arrangerer også dagsmøder med morgenbuffet, frokost og eftermiddagskaffe samt heldagsmøder inklusive aftenmenu. Derudover tilbydes konferencedøgn med komplet forplejning og service fra morgen til morgen.

Ud af huset

Skulle en firmaevent være for stort til Saltoftehus, tilbyder Birgitte Boserup at planlægge og udføre store arrangementer på virksomhedens egen adresse. Birgitte har mange års erfaring med planlægning af firmaevents og kan byde ind med spændende koncepter, udsmykning, forplejning mv. Vi har bl.a. stået for en firmaevent med tema, dekoration og forplejning for op til 850 personer på virksomhedens egen adresse.