Kategorier
Golf

Firmagolf

Kombiner golf med mødeaktiviteter

Firmagolf er en oplagt mulighed for at pleje forretningsforbindelser eller medarbejdere. Nivå Golf er et af Nordsjællands største golfanlæg, hvilket gør os til et oplagt sted for firmagolf. Tag jeres kunder eller kolleger med på Danmarks største driving range eller lad vores udfordrende 9 hullers og 18 hullers baner udgøre baggrunden for jeres næste firmaarrangement. Med mødefaciliteter med plads til 60 personer er der rig mulighed for at kombinere golf og firmaaktiviteter.

Hos Nivå Golf kan man spille golf, selvom man ikke er medlem af en golfklub. Med Pay and Play betaler man for den dag, man spiller, og udstyret kan lejes dag til dag.

Restaurant med mødelokaler

Restaurant Aarestrup betjener dagligt mange besøgende og serverer mad og drikke i forbindelse med firmagolf. Her er plads til 80 personer indenfor og 120 personer udenfor. Restauranten afholder mange arrangementer, både for private og firmaer, og har åbent året rundt. Menukortet består af lækre anretninger baseret på gode danske råvarer. Man kan bl.a. bestille en 3-retters saml-selv menu: Vælg mellem 3 forretter, hovedretter og desserter til en fast pris. 

Hvis man i forbindelse med firmagolf ønsker at holde møde, har Restaurant Aarestrup det nødvendige IT-udstyr samt whiteboard, overhead og projektor.

Firmagolf som teambuilding

Forkæl jeres medarbejdere med en hyggelig og lærerig tur på golfbanen, hvor undervisning i golf eller en match kombineres med forfriskninger og frokost. Vi arrangerer events og undervisning for både øvede og nybegyndere og sammensætter firmagolf efter jeres behov.

9 hullers banen Toftegård er en intermediate bane. Den er god til begyndere og til firmagolf, hvor man ikke har tid til 18 huller. Pitch & Putt og Par 3 banen er blandt de flotteste i Danmark. I 2009 blev de testet af eliten fra hele Europa ved Danish Open i Pitch & Putt. Banen fik stor ros for sværhedsgrad, greens og layout, der er langt over gennemsnittet.

Vores driving range er som landets største oplagt til firmagolf, f.eks. som en teambuilding event for medarbejderne. Den rummer over 100 udslagssteder, hvor 20 er under tag, samt træningsområde med tee på græs, indspilsgreens, bunkers og puttinggreen.