Kategorier
Lager

Fjernlager Sjælland

Gør dine lageromkostninger variable

Hvis din virksomhed har brug for et fjernlager på Sjælland, er TMC Logistik det rette valg. Behovet for plads kan variere meget, hvilket kan gøre et fjernlager på Sjælland til en optimal løsning. Mange virksomheder bruger uforholdsmæssig meget tid på tilpasning af deres egen lagerkapacitet i forhold til store skift i efterspørgslen. Hvis dit lagerbehov ikke er stort nok til at retfærdiggøre høje fast omkostninger, eller hvis dit behov for lagerplads er skiftende, er det en stor fordel at benytte vores fjernlager på Sjælland.

Et fjernlager er også relevant for virksomheder på Sjælland, der har brug for ekstra plads til overskydende kontormøbler, sikker langtidsopbevaring af arkiver, messeudstyr mv. Uanset om du har brug for opbevaring af små eller store mængder, finder du den rette løsning hos os.

Fjernlager centralt på Sjælland

TMC Logistik har mange års erfaring med at drive fjernlager på Sjælland. Vi ligger centralt mellem Holbæk og Roskilde, med korte strækninger til Storebæltsbroen, København og godsterminalen i Høje Tåstrup.

Udover fjernlager centralt på Sjælland, driver TMC Logistik en vognmandsforretning med egen vognpark og pålidelige chauffører. Vores vekselladsbiler sikrer nem og smidig transport af containere fra lager til bil til tog og videre til din kunde.

Fuldt serviceret fjernlager på Sjælland

Vi er den helt rigtige samarbejdspartner på Sjælland, ikke blot som fjernlager men som distributør. Foruden et sikkert og fleksibelt fjernlager på Sjælland, tilbyder vores erfarne lagermedarbejdere pick pack service, dvs. plukning og pakning af varer.

Især webshopejere på Sjælland gør brug af vores fjernlager med professionel lagerstyring og pick pack funktion. E-handel er i kraftig vækst, og de mange danske e-butikker har i stigende omfang brug for et pålideligt fjernlager på Sjælland. I dag sker forandringerne hurtigere end nogensinde før. Med eget lager kan man lynhurtigt løbe tør for plads, og man kan desværre også hurtigt få alt for meget plads. Hos TMC Logistik betaler du kun for de kvadratmeter/pallepladser, du bruger.

Frem til salgstidspunktet får du sikker opbevaring af dine varer på vores moderne fjernlager på Sjælland. Når varerne sælges, sørger vi for plukning, pakning, mærkning samt lagerstyring og den endelige transport.