Kategorier
Events

Fleksible konferencelokaler

MESSE C har som mål at tilbyde dig Danmarks bedste konferencelokaler. De fleksible konferencelokaler er attraktive for en bred vifte af kunder. De lyse konferencelokaler danner en flot ramme om såvel mødet med 20 deltagere som den stort anlagte konference med 500-600 gæster. 30.000 m2 fordelt på fire haller giver unikke muligheder uanset konferencens størrelse.

Optimalt placerede konferencelokaler

Placeringen i Trekantområdet gør, at de fleste danskere max har to timers transport til MESSE C’s konferencelokaler. Trekantområdet er Danmarks næststørste byområde med 350.000 indbyggere. I finder ca. 5.000 hotelsenge i Fredericia og omegn. De korte afstande til overnatningsmuligheder gør MESSE C’s konferencelokaler velegnede til såvel familie- som firmafester.

Årsmøder, fester og udstillinger

Vores moderne konferencelokaler danner rammer om mange vidt forskellige aktiviteter. Årsmøder for foreninger, generalforsamlinger, udstillinger, messer og fester. Vi har bl.a. huset Dansk Kennel Klubs internationale hundeudstilling, Kreative Dage, Danmarks største whisky event samt Fast & Furius Car Show.

For DR, Statens Kunstråd og Statens Kunstfond lagde vi i 2011 konferencelokaler til finalerne i Vores Kunst-projektet, da vinderkunstprojektet for Trekantområdet blev kåret. Vi modtog 1000 gæster, og DR transmitterede live fra festen i den bedste sendetid. I Hal A var der rullet 2.000 m2 rullegræs ud, og borde og bænke var stillet op på græsset, hvilket skabte en forrygende stemning.

Konferencelokaler med forplejning, oppyntning og kreative indslag

Vores konferencelokaler rummer alle tænkelige faciliteter, der kan gøre jeres møde midt i Danmark perfekt for alle deltagere. Vi tilpasser altid vores konferencelokaler til jeres behov med alt hvad dertil hører af forplejning, oppyntning og kreative indslag. Vi har værtinder, der kan tage godt imod deltagerne og slå en god stemning an fra første færd. Med professionel hjælp til de administrative og stemningsskabende aktiviteter, kan du som arrangør gøre det du er bedst til.

Vi tilbyder en lang række eventpakker i forbindelse med vores konferencelokaler. Med den populære Bake Off Event kommer vi deltagerne i møde med duften af friskbagt morgenbrød eller nybagte kager til kaffen. Vi indretter jeres konferencelokaler med flere ovne betjent af en smilende værtinde med jeres logo på forklædet. I kan også vælge servietter med logo eller andet relevant tryk.