Kategorier
Golf

Golf medlemsskab eller Pay and Play

Dansk Golf Union (DGU) udsteder de såkaldte DGU-kort til de danske golfklubbers medlemmer. Et DGU-kort er et medlemskort, der fungerer som et bevis på, at man er bekendt med golfspillets regler og etikette på en golfbane. Dermed har man som udgangspunkt adgang til at gæstespille andre baner mod afregning af greenfee.

Der findes to typer DGU-kort; et almindeligt DGU-kort uden begrænsninger og et DGU-kort mærket med “F” for flex medlemsskab. Hvor en person med et almindeligt DGU-kort har fuld adgang til anlægget hos Nivå Golf, har en person med flex medlemsskab begrænsninger i adgang til anlægget.

Nogle baner giver fri adgang via konceptet Pay and Play. På denne måde kan man spille golf, uden at være medlem af en golfklub. Med Pay and Play betaler man for den dag, man spiller, og udstyret kan lejes dag til dag. Konceptet Pay and Play har lokket mange til at prøve golfsporten, og flere bliver så bidt af det, at de ender med bestille et flex medlemsskab eller et almindeligt medlemsskab.

Begrænsninger med fleks medlemsskab

Et fleks medlemskab i Nivå Golf Klub har følgende begrænsninger:

Det er ikke altid muligt at gæstespille fremmede baner (tjek den enkelte klubs hjemmeside).

Et fleks medlemsskab giver ikke nedsat greenfee i vores venskabsklubber.

Man kan heller ikke forvente rabat hos de virksomheder med hvem Nivå Golf har indgået rabataftaler. Vi har i skrivende stund rabataftaler med Indoor Golf, Form og Figur, Costa del Sol, Smykker med stil og Go-To-Golf

Med et fleks medlemsskab kan man ikke deltage i klubturneringer, klubmesterskaber, DGU-turneringer eller landsdækkende turneringer.

Adgang til 9 eller 27 huller

Nivå Golf Klub har omtrent 1.000 aktive medlemmer inkl. juniorer. Vi tilbyder medlemsskab baseret på 27 huller (Løvbjerggård og Toftegård) eller kun 9 huller (Toftegård). Et fleks medlemsskab giver fri adgang til vores 9 hullers Par 3 og vores driving range.

Vores driving range er landets største. Den omfatter 20 overdækkede udslagssteder og 56 måtter i det fri. Derudover er der plads til 30 golfspillere på teesteder med græs, en stor puttinggreen, indspilsgreens og flere øvebunkers. Vores driving range er anlagt med en billedskøn udsigt over Nivå Ådal.