Kategorier
Golf

Golfarrangement

Danmarks største driving range

Nivå Golf er et af der største golfanlæg i Nordsjælland, hvilket gør os til et oplagt sted for jeres næste golfarrangement. Tag jeres gæster med på Danmarks største driving range eller lad vores flot layoutede 9 hullers og 18 hullers bane udgøre baggrunden for jeres næste golfarrangement.

Hos Nivå Golf kan man spille golf, selvom man ikke er medlem af en golfklub. Med Pay and Play betaler man for den dag, man spiller, og udstyret kan lejes dag til dag.

Golfarrangement til firma og fest

Hos Nivå Golf kan vi sammensætte et golfarrangement, der passer til din familie eller virksomheds behov. Vi arrangerer events og undervisning for både øvede og nybegyndere, små og store grupper. Vi tilbyder sammen med jer at planlægge et golfarrangement for firmaer, skoler, foreninger og private, der kan bruges som led i en udflugt, et kursus eller en polterabend.

9 hullers banen Toftegård er en mellemsvær bane, god til begyndere og til et golfarrangement, hvor der ikke er tid til at spille 18 huller. Tilsvarende kan man på den berømte Pitch & Putt og Par 3 bane træne det korte spil.

Golfarrangement med servering

Restaurant Aarestrup betjener dagligt mange besøgende og serverer mad og drikke til ethvert golfarrangement. Her er plads til 80 personer indenfor og 120 personer udenfor. Restauranten, der ligesom banerne holder åbent året rundt, er vært for mange forskellige typer af golfarrangementer.

Menukortet består af lækre anretninger baseret på gode danske råvarer. Her tilbydes bl.a. en 3-retters saml-selv menu, hvor gæsterne kan vælge mellem 3 forretter, hovedretter og desserter til en fast pris.

Restauranten serverer brunch i weekenden med friskpresset juice og kaffe ad libitum – efter brunch kan man tage golfbanerne eller driving rangen i brug.

Selskabs- og mødelokaler

Restaurant Aarestrup rummer tre hyggelige selskabslokaler og en lounge. Alle lokalerne har egen terrasse eller gårdhave, som kan bruges til velkomst og kaffe, når vejret tillader det.

Restauranten kan også lægge mødelokaler til, hvis man i forbindelse med et golfarrangement ønsker at holde møde med IT-udstyr, whiteboard, overhead eller projektor. Mødelokalerne er også et oplagt sted for kursusaktiviteter, hvor deltagerne efter kurset kan få en hyggelig golfoplevelse.