Kategorier
Golf

Green fee Sjælland

Pay and Play på Sjælland

Nivå Golf på Sjælland tilbyder Pay and Play, som er en mulighed for at spille golf, uden at være medlem af en golfklub. Med Pay and Play betaler man et green fee for den dag, man spiller.

Den såkaldte Toftegård bane er åben for alle mod betaling af green fee, og der er ingen hcp restriktioner.

Den attraktive Par 3 bane på Sjælland er anlagt rundt om en sø, hvilket giver syv huller med vandudfordringer. Også denne bane fungerer som Pay and Play. Banen er en udfordring for begyndere og en god øvelse for hcp-spillere.

Green fee afhænger af bane, tidspunkt og alder

Green fee hos Nivå Golf på Sjælland varierer efter, hvilken bane man ønsker at spille på. Det naturskønne golfanlæg i det nordlige Sjælland rummer både 18 huller, 9 huller, par 3 og Pitch & Putt baner.

Et green fee er højere i weekenden og på andre “myldretider”. Nivå Golf har happy hour på hverdage kl. 12-13. I tusmørket (tre timer før solnedgang) er der også klækkelige rabatter at hente på et green fee; jo flere man spiller om aftenen, jo billigere slipper man.

Juniorer og pensionister, der vil spille den populære Pay and Play bane på Sjælland, betaler tilsvarende mindre i green fee.

Endelig tilbyder Nivå Golf rabatkort med 10 eller 20 klip. Vil man træne korte slag på Pitch & Putt eller øve sig på par 3 banen, kan man betale green fee i form af et dagskort eller et årskort.

Rabat hos Indoor Golf

Som medlem af Nivå Golf Klub kan man nyde godt af en række rabataftaler med forskellige virksomheder på Sjælland. Der gives bl.a. 20 % rabat på et medlemsskab hos Indoor Golf, som også ligger i det nordlige Sjælland, hvor man kan træne i golfsimulatorer med Dansk Golf Academis trænere. Et “green fee” til Indoor Golf er normalt baseret på timeforbrug.

Gæsteadgang med DGU-kort og green fee

Har man et DGU-kort, kan man gæstespille andre baner på Sjælland eller resten af Danmark mod betaling af green fee. Et DGU-kort udstedes af Dansk Golf Union og er et bevis på, at man er bekendt med golfspillets regler og etikette. Hver enkelt golfklub i Danmark eller udlandet fastsætter selv om og hvornår, de ønsker at tage imod gæster på deres baner. Det er Dansk Golf Union, der udsteder DGU-kort til de danske golfklubbers medlemmer.