Kategorier
Camping

Gulvvarme til campingvogn

Camping hele året

Gulvvarme gør din campingvogn anvendelig til helårsbrug – også i det kolde nordiske klima. Gulvvarme i en campingvogn giver fantastisk komfort og forlænger din campingsæson. Gulvvarme er et supplement til blæservarmen i din campingvogn. Gulvvarmen er med til at sikre en mere ensartet temperatur i hele campingvognen.

Ecoflex gulvvarme er en enkel og effektiv løsning på problemet med kolde gulve i en campingvogn. Med Ecoflex kan du nemt få gulvvarme i din campingvogn. Ecoflex gulvvarme til campingvogn fås i bredderne 0,43, 0,53 eller 0,69 meter. Det er gulvvarme, som monteres i din campingvogn med clips. Du kan bestille tilpasning og montering af hvert enkelt stykke. Du kan også bestille din omformer til gulvvarme i campingvogn – 250, 350 og 500 VA.

Den nye gulvvarme er godkendt til anvendelse i campingvogn, og du kan få glæde af det i mange år. Anskaffer du en ny campingvogn, kan du tage den gamle gulvvarme med.

Montering af gulvvarme i campingvogn

Du skal blot måle antallet af kvadratmeter, så klipper vi banerne til for dig. Gulvvarmefolie leveres ofte i forskellige bredder omkring en halv meter. Længden er tilsvarende ofte i halvmeters intervaller på til 600 cm.

Det er nemt selv at installere gulvvarme i sin campingvogn – når blot du har strøm til vognen, er der ikke brug for en fagmand. Varmefolien lægges under gulvtæppet i campingvognen og forbindes til transformatoren, der følger med.

Gulvet rengøres. Elementerne rulles ud og tapes fast i kanterne. Tæppet lægges over. Ledningerne monteres i transformeren, og derefter tilsluttes transformeren en 230 V stikkontakt.

Slut med fodkolde og fugtige fortelte

Du kan også montere gulvvarme i forteltet til din campingvogn. Danske Isabella har udviklet sit underlag “Comfort Carpet”, så det egner sig til indbygning af en tynd el-varmefolie af samme type som benyttes i campingvogne. Den tynde folie er bygget ind i det nye ComfortCarpet og skal kobles til en transformator som fødes via almindelig 220 volt. Gulvvarmen har tre forskellige varmeindstillinger. Sammen med det isolerende underlag kan man holde en temperatur omkring 20-25 grader ved fødderne og dermed opnå et godt indeklima.

Udover gulvarme forhandler vi varmeovne til din campingvogn og til forteltet.