Kategorier
Golf

Indskud golf medlemsskab

Golf medlemsskab med indskud

Et golf medlemskab i Nivå Golf Klub kan baseres på indskud eller være uden indskud. Desuden er der et særligt tilbud på golf medlemskab til aktionærer i klubben.

Et golf medlemsskab baseret på indskud varierer efter alder; senior, ung senior og yngling. Der er et særligt fordelagtigt tilbud til dem, der starter et spil inden kl. 13 på hverdage. Et indskud kan betales i rater over 2-7 år med tillæg af kr. 500 pr. årlig rate.

Golfmedlemskab uden indskud

Et golfmedlemsskab uden indskud kaldes i Nivå Golf Klub for et fleksmedlemskab. Det er et golf medlemsskab med begrænsede rettigheder og rabatter i forhold til fuldgyldige medlemmer med traditionelt DGU-kort.

Det kan f.eks. være vanskeligere at komme til at spille på fremmede baner uden indskud, og man kan ikke forvente rabat eller nedsat green fee hos andre virksomheder eller i venskabsklubber. Det er heller ikke muligt at deltage i klubturneringer, klubmesterskaber eller landsdækkende turneringer med golf medlemsskab uden indskud. Såfremt juniorer tegner sig for et golf medlemsskab uden indskud, kan de ikke deltage i klubbens junioraktiviteter.

Adgang til golf medlemsskab

Uanset indskud kræver et golf medlemsskab et DGU-kort. DGU står for Dansk Golf Union, som udsteder medlemskort til de danske golfklubbers medlemmer. Et golf medlemsskab virker som et spillercertifikat, altså et bevis på, at man kender spillets regler. Med et golf medlemsskab har man lov til at gæstespille andre baner mod betaling af greenfee.

Man kan opnå golf medlemsskab ved at tage et golfkørekort, der er en uddannelsespakke med både praktisk og teoretisk undervisning. Nivå Golf Akademi tilbyder undervisning af PGA-pro’er.

Golf medlemsskab til alle

Nivå Golf omfatter bl.a. en bane på 18 huller, to 9 hullers baner, en Pitch & Putt bane samt landets største driving range. Hos Nivå Golf kan man få golf medlemskab til alle 27 huller eller nøjes med 9 huller.

Som medlem af Nivå Golf Klub har man mulighed for at medvirke i en lang række udfordrende og sociale aktiviteter, hvad enten man er ung eller gammel, mand eller kvinde, elitespiller eller fritidsspiller: Golfklubben rummer grupperinger med navne som Nivå Damerne, Herreklubben og Old Tigers.