Kategorier
Overnatning

Konference Billund

Gå ikke glip af Billund, når I skal holde jeres næste konference. Hotel Svanen er klassificeret som 4 stjernet konferencehotel. Her i Billund tilbyder vi en lang række serviceydelser, der gør det nemt og bekvemt at afholde konference på hotellet.

Vi tilbyder bl.a. whiteboard, flipover, beamer og lærred, visualizer, WIFI, frisk frugt og isvand gennem hele jeres konference i Billund. Vores personale i Billund er fleksible overfor specielle ønsker til faciliteter og aktiviteter på enhver konference.

Kontakt vores konference afdeling i Billund for yderligere information eller bestilling.

Gourmet restaurant og overnatning i Billund
Restauranten i Billund serverer formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe og aftenmenu med to retter, kaffe og petit four. Efter dagens konference tilbydes overnatning i standard single værelser og stor morgenmadsbuffet kl. 05-10. Det er muligt at leje lokaler med plads til 30 konference deltagere i Billund.          

Teambuilding på jeres konference
Er I forskellige filialer, afdelinger eller lande, der skal lære hinanden bedre at kende på en konference, kan vi her i Billund byde ind med en række spændende teambuilding events.

I samarbejde med Mak&Par arrangerer vi teambuilding events og kurser på jeres konference i Billund. Teambuilding styrker jeres kommunikation, relationer, værdier og meget mere, så medarbejderne kommer genopladet hjem fra konference.

Gokart Rally er f.eks. en spændende og sjov oplevelse, der ryster enhver gruppe godt sammen. Og på ”Mission Impossible” kan jeres medarbejdere gå i de hemmelige agenters fodspor og løse hæsblæsende udfordringer og komplicerede opgaver. ”Pengemaskinen” handler om at udvikle handelstalent og tjene penge.

Oplevelser på heden i Billund kan med fordel kombineres med afholdelse af en konference eller en firmafest. Vi kan tilbyde en lang række skræddersyede firmaoplevelser på heden i Billund: Det bliver en konference, deltagerne aldrig glemmer. Aktiviteterne afvikles i nærområdet omkring hotellet eller på et større græsareal i Billund ca. 2 km fra hotellet, afhængig af antal deltagere på jeres konference. Prøv f.eks. præcisionsskydning med pusterør, passering af minefelt, blindekørsel i landrover og diverse tænkeopgaver.

Vi kan også indlægge en mødebreaker i løbet af jeres konference, hvor deltagerne kommer ud og får lidt frisk luft. Et mødebreak på en konference kan vare ca. 2 timer og består af 4-5 aktiviteter på områder omkring hotellet her i Billund. Vælg mellem aktiviteter som pakketransport, trafikproppen, den sorte firkant, kuglebanen, kæmpeknude og mange flere.