Kategorier
Camping

Læsejl med vindue

Hygge og udsigt

Et læsejl med vindue øger anvendeligheden af campingvognen markant. Det er ofte udendørs at størstedelen af campinglivet leves – i skygge fra solen og i læ fra vinden. Et læsejl med vinduer skaber lynhurtigt et mere hyggeligt uderum med plads til borde, stole, drømmesenge mv.

Når man camperer midt i naturen, f.eks. ved kysten, kan det være nødvendigt at skabe læ. Ikke alle campingpladser er lige vindstille, så her kan et læsejl med vindue også være en fremragende idé. Med et almindeligt læsejl får I hurtigt skabt ro omkring campingvognen, men det kan også blive en lidt indelukket fornemmelse. Et læsejl med vindue lukker lyset ind og gør det muligt at nyde den udsigt, I er kommet efter.

Fortelte, markiser og læsejl med vindue

Vi fører en lang række fortelte, markiser og læsejl med vindue. Vi fører læsejl med vindue fra bl.a. italienske Fiamma og danske Isabella. Med vores mærker får du den højeste kvalitet og funktionalitet, når du skal bruge et læsejl med vindue. Isabella har designet læsejl med og uden vindue i over 50 år. Det er dansk design, når det er bedst.

Du er altid velkommen til at opleve vores læsejl med vindue i praksis i den store indendørs udstilling. Udstillingen, der har åben hele ugen, rummer nye modeller i alle størrelser. Vores erfarne butikspersonale står klar til at hjælpe dig med at finde det optimale læsejl med vindue.

Læsejl med vindue fra Isabella

Et læsejl med eller uden vindue fås som regel i tre fløje, men et standard-læsejl kan enten være for langt eller for kort, hvis det skal passes ind i forhold til campingvogn og fortelt. Isabella har skabt et fleksibelt læsejls-modulsystem kaldet Flex. Basissættet består af tre moduler, herunder et læsejl med vindue i midten og to endesektioner med gennemsigtige glugger. Derefter kan man bygge sit læsejl ud efter behov med flere moduler med vindue. Det muligt at få læsejl med vindue i toppen eller med smarte skråtstillede vinduer, som vender i hver sin retning.

Vedligeholdelse af læsejl med vindue

Vi anbefaler Isabellas imprægneringsvæske til vedligeholdelse af læsejl med vindue. Midlet kan også bruges som rengøringsmiddel, der fjerner smuds, samtidig med at den giver syninger m.v. en god beskyttelse. Imprægneringsmidlet, der indeholder bl.a. svampedræbende stoffer, sikrer at sejlet bliver blankt og fint.