Kategorier
Lager

Lager Sjælland

Vognmandsforretning med lager på Sjælland

Hos TMC Logistik har vi mange års erfaring med logistik og distribution. Fra vores lager på Sjælland lagerfører og transporterer vi varer til offentlige og private virksomheder i både ind- og udland.

Udover at være lagerhotel, er TMC Logistik en erfaren vognmandsforretning med egen vognpark. Fra det store lager på Sjælland tilbyder vi transport med vekselladsbiler og trækker/trailerkombinationer. Et veksellad kan hæves og sænkes, hvorved ladet kan flyttes fra bil til lager uden yderligere tekniske hjælpemidler. Ladet er udstyret med støtteben, så det kan stå alene ved en læsserampe. Med denne transportform kan vi nemt og smidigt flytte dine varer fra lager til bil og fra bil til jernbane på terminaler i eksempelvis Høje Tåstrup og Taulov.

Lager midt på Sjælland

Står du og mangler et lager på Sjælland til varer eller inventar, er du kommet til rette sted. Hvad enten det er store eller små mængder, kan du trygt og sikkert lægge dine varer på vores lager på Sjælland. Vi har mange års erfaring med at stille vores lager til rådighed for virksomheder på eller udenfor Sjælland. Med blot en times kørsel fra hhv. Storebæltsbroen og København bliver vi benyttet af virksomheder i hele landet, ligesom der er udenlandske virksomheder, der kan se fordelen ved et lager på Sjælland.

God løsning ved vekslende lagerbehov

Hvis du har varierende lagerbehov, f.eks. i forbindelse med opbevaring af sæsonvarer, kan du spare mange penge på at outsource lagerfunktionen. Den store fordel ved at benytte vores lager på Sjælland er, at du kun betaler for den plads, du bruger nu og her.

Det kan være uhyre vanskeligt at beregne hvor lang tid, man har varer liggende på lagret, hvor meget maksimumkapacitet, der er behov for, og hvor meget man kan klare sig med som minimum. TMC Logistiks lager på Sjælland er således den ideelle løsning for virksomheder med skiftende pladsbehov, f.eks. detailhandlende, der har brug for ekstra plads i forbindelse med julehandlen.

Arkiver og inventar

Har du brug for et fjernarkiv eller opbevaring af kontorinventar, er et lager centralt på Sjælland en god løsning. Vi tilbyder et temperaturkontrolleret lager på Sjælland med optimale forhold til opbevaring af f.eks. dokumenter og papirvarer. Ved en virksomhedsflytning kan det være svært at overskue, hvilke dele af inventaret, der kan bruges på den nye adresse, og hvilke der skal afsættes. I flyttefasen er det derfor en god idé at opbevare kontormøbler og andet inventar i et lager centralt på Sjælland.