Kategorier
Lager

Lagerfaciliteter Sjælland

Lagerfaciliteter centralt på Sjælland

TMC Logistik er placeret i centrum af Sjælland, hvor vi kan tilbyde præsentable lagerfaciliteter nær København og Storebæltsbroen. Vi har mange års erfaring med at drive lagerfaciliteter på Sjælland og varetager opgaven samvittighedsfuldt med en blanding af klassisk logistik og moderne løsninger.

Lagerhotel til erhverv

Der kan være mange grunde til et pludseligt behov for lagerfaciliteter på Sjælland. Måske har I brug for at opbevare inventar i forbindelse med en flytning, udstyr til næste messe, arkiver eller sæsonafhængige varer.

Hos TMC Logistik kan vi tilbyde lagerfaciliteter på Sjælland, der matcher dit behov, hvad enten det er for en kortere eller længere periode. Vi har kunder der benytter vores lagerfaciliteter på Sjælland midlertidigt, og vi har kunder, der outsourcer hele deres lagerfunktion.

Plads til vækst

Fordelen ved at outsource lagerfunktionen er at omkostninger til lagerfaciliteter og lagerstyring bliver variable. Virksomheden kan frigøre både plads, tid og penge til andre gøremål: Vareindkøb, produktion, salg osv. Vi tilbyder lagerfaciliteter på Sjælland til konkurrencedygtige priser, så selv enkeltmandsvirksomheder kan få glæde af outsourcing.

Vores lagerfaciliteter på Sjælland giver fleksibilitet. Med eget lager kan man lynhurtigt løbe tør for plads, og man kan desværre også hurtigt få alt for meget plads. I dag sker forandringerne hurtigere end nogensinde før, hvilket gør det eftertragtet at gøre lageromkostningerne variable. Hos TMC Logistik betaler I kun for den plads I bruger og kan når som helst udvide eller indskrænke efter behov.

De fleksible lagerfaciliteter på Sjælland er temperaturregulerede, tyverisikrede og generelt sikret efter moderne standarder. Hos os er dine varer i de bedste hænder.

Lagerhotel, lagerstyring og transport

Udover lagerfaciliteter på Sjælland tilbyder vi ydelser vedrørende transport, logistik og distribution af varer i Danmark og i udlandet.

TMC Logistik er en vognmandsforretning med egen vognpark og pålidelige chauffører. Vores vekselladsbiler sikrer nem og smidig transport af containere fra lager til bil til tog og videre til din kunde. Fordelen ved et veksellad er, at ladet kan stå ved en læsserampe i passende arbejdshøjde, selvom bilen udfører anden kørsel

Ladet kommer ikke til at hænge på skrå ved af- og pålæsning, så dine varer skrider eller vælter.