Kategorier
Lager

Lagerplads Sjælland

Rummelig lagerplads på Sjælland

Knap en time fra Storbæltsbroen og København tilbyder TMC Logistik en rummelig lagerplads med optimal beliggenhed på Sjælland. Hos TMC Logistik har vi stor erfaring med at drive lagerplads centralt på Sjælland og kan derfor tilbyde de bedste og mest sikre løsninger på markedet. Vores lagerplads på Sjælland er målrettet erhverv, og både små og store virksomheder gør brug af vores service, når det gælder opbevaring og transport.

Ring og få en uforpligtende snak om jeres behov for lagerplads på Sjælland – vi kan give et tilbud til en konkurrencedygtig pris.

Sæsonvarer og inventar

Har I brug for ekstra plads til opbevaring af inventar i forbindelse med en flytning, kan I benytte vores lagerplads på Sjælland i kortere eller længere perioder. Vores kunder i og uden for Sjælland bruger den sikre lagerplads til opbevaring af arkiver, udstillingsgenstande og sæsonvarer.

Spar penge ved outsourcing af lagerfunktionen

Blandt vores kunder er også virksomheder, der har valg at outsource hele deres lagerfunktion. Hvis dit lagerbehov ikke er stort nok til at retfærdiggøre høje fast omkostninger, eller hvis dit behov for lagerplads på Sjælland er vekslende, er det en stor fordel at outsource lagerfunktionen. Hos TMC Logistik betaler du kun for den plads, du bruger. Ved at benytte vores lagerplads på Sjælland kan du med andre ord gøre dine lageromkostninger variable, hvilket frigør en masse ressourcer i din virksomhed til at fokusere på vareindkøb, produktion og salg.

Vognmandsforretning og lagerplads på Sjælland

Foruden at stille fleksibel lagerplads til rådighed på Sjælland, tilbyder vi varemodtagelse, ordremodtagelse, plukning, pakning og transport. Vores service er rettet mod detailhandel, herunder netbutikker, og alle virksomheder, der bruger for mange ressourcer på plukning og pakning af varer, og som derfor gerne vil outsource deres logistik.

TMC Logistik har egen vognpark med veluddannede chauffører, som sikrer en pålidelig transportservice fra den store lagerplads på Sjælland. Vognparken består bl.a. af vekselladsbiler, der giver stor fleksibilitet. Det relativt lette veksellad kan stilles af i samme højde som ved montering på bilen. Det foregår ved, at støtteben monteres på siderne, hvorefter bilen sænkes med luftaffjedringen og kører væk under containeren. Ved afhentning fra vores fjernlager på Sjælland bakker bilen ind under containeren, løftes og låses fast, hvorefter støttebenene fjernes.