Kategorier
Golf

Landets største driving range

Hvis du gerne vil forbedre dit golfsving, bør du besøge vores driving range. Hos Nivå Golf er vi stolte over vores driving range, der har hele 20 overdækkede udslagssteder og 56 måtter i det fri. Derudover er der plads til 30 spillere på teesteder med græs, en stor puttinggreen, indspilsgreens og flere øvebunkers. Vores driving range er tilmed anlagt med udsigt over Nivå Ådal, hvilket gør den til én af de bedste i Danmark.

Nivå Golf blev indviet i 1967 med det formål at give alle interesserede en mulighed for at give sig i kast med golf. I starten bestod Nivå Golf kun af en driving range og en par 3 bane, men siden er det gået slag i slag.

Den åbne driving range lokkede mange interesserede til Nivå, og i løbet af 1990erne blev der opkøbt jord, hvormed der kunne anlægges en rigtig 18 hullers bane. I 2004 udvidede den populære golfklub igen med yderligere en 9 hullers bane.

Boldautomaten ved den topmoderne driving range modtager boldnøgle (E-key), som kan købes i Shoppen. En kurv med 30 bolde koster kr. 20, men køb af boldnøgle medfører rabat.

Undervisning af PGA-pro

Du kan træne alene på den store driving range eller få undervisning af vores golfpro’er fra Golfakademiet.

Det kræver et golfkørekort at opnå medlemsskab af klubben, hvormed man kan spille på 18 hullers banen og gæstespille andre baner. Hvis man vælger at tage et golfkørekort, starter man som regel på vores driving range, hvor den praktiske undervisning i udslag begynder.

Et golfkørekort omfatter også teoretisk undervisning i spillets regler og etikette. Nivå Golf Klub tilbyder undervisning af PGA-pro’erne Anders Valentin og Robin Lundskær og elev Nicolas Riiber.

Golf og hygge

Nyd en kop kaffe og forfriskninger undervejs eller efter din træning på vores driving range. Den velanlagte driving range er et oplagt sted for en hyggedag eller aften, f.eks. i forbindelse med polterabend eller teambuilding.

Nivå Golf kombinerer golf og firmaaktiviteter; vores mødefaciliteter har plads til 60 personer, og vi kan tilrettelægge et spændende golfprogram for jeres medarbejdere eller kunder, uanset om de er øvede eller nybegyndere.

Vores restaurant serverer mad og drikke til en lang række forskellige arrangementer. Restauranten har plads til 80 personer indenfor og 120 personer udenfor.