Kategorier
Maler

Maler til erhverv

Frisk kontoret eller butikken op

Leder du efter en maler til erhverv, er Malerfirmaet Niels Hansen ApS det helt rigtige sted. Skal kontoret eller butikslokalet friskes op eller have et helt nyt udtryk, bør du kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Blandt de kunder i erhverv, som vi maler for, er Scandic Hotel, Netto, Rema 1000, Super Best, Fakta, H&M, Slagelse Sygehus, Sportmaster, Bankernes EDB Central, BIVA Møbler, FORCE Technology og McDonald’s. Vores erfarne håndværkere sikrer, at malerarbejdet går godt i spænd med både inventar, varer, brand og selve bygningens arkitektur.

Maler til nybygning og ombygning i erhverv

Som maler til erhverv har vi kompetence og erfaring til at være med til licitationsarbejde i forbindelse med både nybyggeri og renoveringsprojekter. Vi tilbyder alle former for ud- og indvendigt malerarbejde – fra maling af vægge og lofter til genopfriskning af facader og træhuse. Kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Blandt vores specialer er sprøjtespartling, en relativ ny teknik, der er uhyre effektiv til større arealer. Med sprøjtespartling suger en pumpe spartelmassen op fra et kar og fordeler det på vægge og/eller lofter, hvilket giver optimale betingelser for det efterfølgende malerarbejde. Den luft, der tilføres spartelmassen sikrer en smuk og ensartet overflade, der gør, at man kan spare opsætning af f.eks. væv.

Når vi maler til erhverv, bruger vi sprøjtespartling indendørs til store vægflader og lofter. Udendørs bruger vi sprøjtespartling til vægge, rustbeskyttelse, sokler, kælderskakte mv.

Farver der giver arbejdsglæde

Vi maler for både private og erhverv og er altid parate til at komme med forslag til spændende farvekombinationer. De rigtige farver og materialer gør medarbejderne mere effektive og får virksomheden til at fremstå optimalt overfor kunder.

De rigtige farver har stor betydning for trivsel og humør, hvilket vi bl.a. tager hensyn til, når vi udfører effektmaling. Med effektmaling kan du få en flot struktur på væggen eller gulvet. En væg kan også males helt eller delvist med en metalfarve eller pangfarve i højglans, hvilket har en flot effekt i f.eks. et kontor- eller butiksmiljø. Vi kan også male motiver på væggen, f.eks. logoer, ligesom vi maler skilte til erhverv. Den rette facademaling og -skiltning giver din butik eller virksomhed personlighed.

Optimalt arbejdsmiljø

Malerfirmaet Niels Hansen ApS, der blev etableret i 1999, beskæftiger i dag seks svende, en deltids kontormedarbejder og en lærling. Vi er medlem af Byg’s Garantiordning, hvilket forpligter os til ikke at gå på kompromis med kvaliteten. I 2008 blev vi screenet af arbejdstilsynet, hvilket udmøntedes i en grøn smiley. Vi bruger udelukkende miljøvenlige materialer, typisk svanemærkede produkter, når vi maler til erhverv.