Kategorier
Events

Møder Jylland

Optimal placering for møder i Jylland

MESSE C i Fredericia er det optimale sted, når du skal afholde møder i Jylland. Her kan stort set alle danske deltagere indenfor max to timer nå frem til møder i Jylland. Inden for en kort radius findes endvidere ca. 5.000 hotelsenge. De korte afstande til alle danske regioner og gode overnatningsmuligheder gør området et oplagt sted at henlægge møder i Jylland.

MESSE C tilbyder fleksible, lyse og venlige omgivelser med moderne præsentationsudstyr og et serviceniveau i top. Uanset antallet af deltagere, skaber vi de perfekte rammer om jeres møder i Jylland, hvad enten det er generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, konferencer, årsmøder eller dagsmøder.

Bryd isen på jeres møder i Jylland

Prøv vores spændende eventpakker, der kan fungere som forfriskende indslag på jeres møder i Jylland. Har I brug for at bryde isen eller give jeres kunder en fornøjelig oplevelse, er vores Kaffe Event en kaffepause af de bedst tænkelige. Her får deltagerne på jeres møder i Jylland en fantastisk smagsoplevelse med sjælden god kaffe serveret ved hjælp af en kaffescooter, der køres ind i mødelokalet.

Is eller smoothies serveret af professionelle værtinder

Ved møder i Jylland på en varm sommerdag giver vores populære Is Event jeres gæster en uforglemmelig oplevelse. I pausen serverer en smilende værtinde lækker italiensk is fra en italiensk isvogn eller iscykel. Iskuglerne kan evt. have samme farve som jeres logo.

Ønsker I at sætte fokus på en sund livsstil, kan I som et velkomment pauseindslag vælge vores Smoothie Event, hvor en smilende bartender tilbereder frisklavede drinks af frugt og grønt. En smoothie er velsmagende, sund og mættende og giver energi til lange møder i Jylland.

De professionelle værtinder sørger for at der bliver taget godt imod alle gæster ved jeres møder i Jylland. De kan også uddele diverse informationsmateriale eller fungere som levende reklamesøjler med logoer, der også kan pryde kopper, servietter, sugerør osv. 

Historien bag MESSE C

MESSE C kan spore sine rødder tilbage til 1913, hvor det berømte Købestævne blev grundlagt på volden i Fredericia som et mødested for dansk industri og håndværk. I 1976 blev kernen i det nuværende messecenter etableret. I 1980erne blev centret udvidet til de i dag 30.000 m2, der giver stemningsfulde og topprofessionelle rammer for møder i Jylland.