Kategorier
Lager

Opbevaring Sjælland

Opbevaring for erhverv på Sjælland

Mangler du et sted at opbevare sæsonbestemte og/eller pladskrævende varer, arkiver, overskydende kontormøbler mv., kan vi hjælpe med lagerkapacitet. TMC Logistik tilbyder opbevaring for erhverv på Sjælland.

Vores lagerhotel på Sjælland har stor erfaring med opbevaring og kan derfor tilbyde de bedste og mest sikre løsninger på markedet. Uanset opgavens størrelse udviser vi rettidig omhu, så der ikke opstår uforudsete, uløselige problemer.

Opbevaring af sæsonvarer på Sjælland

Hvis du har et akut pladsproblem, tilbyder TMC Logistik opbevaring på Sjælland. Vores lagerhotel er målrettet erhverv, og både små og store virksomheder har i mange år haft brug for midlertidig opbevaring på Sjælland. Vi tilbyder fleksible og sikre opbevaringsløsninger i bygninger, der er specielt egnet til formålet. Uanset om du har brug for opbevaring af små eller store mængder, kan du finde den rette løsning hos os. Du kan leje lagerplads i præcis det tidsrum, du har brug for. Blandt vores kunder er også virksomheder, der outsourcer hele deres lagerfunktion.

Har du brug for opbevaring af inventar eller varer til din butik på Sjælland, er TMC Logistik den helt rigtige løsning. Vi ligger blot en times kørsel fra København, Storebæltsbroen og godsterminalen i Høje Tåstrup.

Udover opbevaring af sæsonvarer og lagerrum for virksomhedens kørende sælgere eller din webshop, kan vi hjælpe med opmagasinering af udstillingsmaterialer til din næste messe, overskydende kontormøbler samt sikker arkivering af dokumenter. 

Lagerstyring og transport

Foruden optimal lagerstyring og sikker opbevaring på Sjælland tilbyder vi pakning og transport af dine varer.

Er hverdagens varehåndtering blevet for tidskrævende for din webshop, eller er der tale om store variationer i mængden af varer, kan outsourcing af pluk og pak være en god løsning. Vores erfarne lagermedarbejdere håndterer små og store produktmængder fra varemodtagelse til plukning, pakning med de relevante forsendelsespapirer. Ved modtagelse af varen overføres alle indkomne data elektronisk til dig, så du altid har styr på lagertal og restordrer. Når ordren afgår fra lageret, informeres du og evt. din kunde direkte.

TMC Logistik har egen vognpark bestående af vekselladsbiler og trækker/trailerkombinationer. Vekselladsbiler er en form for containerbiler, der primært bruges til flyttebiler og mobil lagerkapacitet, hvor ladet sættes på fire eller seks støtteben, og bilen kører væk under ladet. Det gør at containeren let kan flyttes fra bil eller jernbane til lager og omvendt.