Kategorier
Golf

Par 3 bane Sjælland

Pay and Play på Sjælland

Nivå Golf er en golfklub i Kokkedal – en kystbaneby på Sjælland med knap 8.000 indbyggere, cirka 15 kilometer syd for Helsingør ved Nivå bugt. Banerne er anlagt i et naturskønt, kuperet landskab ved Løvbjerggård.

Nivå Golfs Par 3 bane var en af de første Pay and Play baner på Sjælland. En Pay and Play bane er åben for alle, også hvis man ikke har golf medlemsskab. Da Nivå Golf i det nordlige Sjælland blev indviet tilbage i 1967, bestod anlægget blot af en driving range, men allerede året efter blev den første Par 3 bane taget i brug. Formålet var at give alle interesserede mulighed for at prøve kræfter med det eksklusive golfspil.

Par 3 bane ved sø

Vores Par 3 bane er anlagt i naturskønne omgivelser rundt om en sø, hvilket giver vandudfordringer ved syv ud af de ni huller. Dette gør denne Par 3 bane i Sjælland til en udfordring for begyndere og en god øvelse for handicapspillere.

En Par 3 bane er en kort bane. Længden af et hul varierer typisk mellem 100 og 500 meter. En Par 3 bane består af huller på max. 230 meter. “Par” betyder det antal slag en dygtig spiller vil skulle bruge for at komme i hul.

Par 3 bane med Pitch & Putt

Udover en Par 3 bane omfatter Nivå Golf Danmarks største driving range, bl.a. med overdækkede udslagssteder. Derudover rummer det populære golfanlæg på Sjælland 27 huller; 18 huller ved Løvbjerggård og 9 huller ved Toftegård.

Vi tilbyder golfmedlemsskab baseret på 27 huller, eller man kan nøjes med de 9 huller ved Toftegård. Begge medlemsskaber giver fri adgang til den flotte Par 3 bane og til driving rangen.

Den 9 hullers Par 3 bane er udvidet med en 18 hullers Pitch & Putt bane. Par 3 spilles fra blå teesteder, mens de hvide og røde markeringer er Pitch & Putt banen.

Vores Pitch & Putt bane er en af de bedste på Sjælland og har bl.a. været brugt til den internationale turnering Danish Open med deltagelse fra hele Europa.

Pitch & Putt er alle tiders mulighed for at blive bedre til det korte spil, men man kan også bruge en Par 3 bane med Pitch & Putt til svære konkurrencer.