Kategorier
Ferie

Skiferie Italien

Såvel de italienske Alper som Dolomitterne kan udgøre fundamentet for en snesikker skiferie i Italien. Der er over 2.300 ski-anlæg i Italien og cirka 10.000 km pister – en skiferie med muligheder.  Alpe-Ekspressen tilbyder en sikker og behagelig transport til otte af de mest interessante skiferie destinationer i Italien: Livigno, Canazei, Alba, Mezzolombardo, Monclássico, Marilleva 900, Passo Tonale og Campitello.

Canazei, Livigno og meget mere
Canazei og Livigno er to af de allermest populære mål for en skiferie i Italien. Canazei på sydsiden af alperne rummer bjerge, sne og præparerede pister i enorme mængder. Lifterne kører typisk til kl. 17.30, og den udvidede åbningstid indbyder til heldagsture i det idylliske vinterlandskab.

Livigno er det optimale sted i Italien til skiferie for børnefamilier. Her findes de bedste skiskoler i Italien, så hvis du vil bruge din skiferie til at lege og lære er dette stedet. Livigno byder på masser af solskinstimer, uformel livsstil, spisesteder af enhver art og attraktive tilbud til børn.

Med Alpe-Ekspressen ankommer du altid til snelandskabet tidligt lørdag morgen, hvilket giver hele otte dage på skiferie i Italien, før turen går retur til Danmark. Uanset hvilken af vores destinationer, du vælger i Italien, finder du storslået natur, pister af alle sværhedsgrader, charmerende byer, lækre skibutikker, hyggelige restauranter og festlig afterski på din skiferie.

Med bus på skiferie i Italien
Alpe-Ekspressen tilbyder transport med luksusbusser, så du ankommer udhvilet til din skiferie i Italien. Alle vores busser er røgfri og udstyret med alt hvad der kræves i en luksusbus. Vi viser gode film for hele familien på både ud- og hjemrejsen, og man kan købe øl, vand, varme drikke og et let måltid.

Alpe-Ekspressen har gjort det nemt for dig at booke skiferie i Italien – du udfylder blot felterne med rute, uge og antal personer. Herefter oplyses prisen på transporten til din skiferie, og du kan udfylde dit navn og adresse. Du er nu kun få klik fra vinterlandskabet i Italien.