Kategorier
Ferie

Skiferie Østrig

Skal du på skiferie, er Østrig et oplagt valg. Østrig er med sine smukke bjerge som skabt til skiferie. Alpelandet er selve indbegrebet af skisport, og uanset hvilken destination du vælger i Østrig, vil faciliteterne på din skiferie være i top. Østrigere er gæstfrie, og den fantastiske natur har gjort Østrig til danskernes foretrukne rejsemål, når det gælder årets skiferie.

Du finder snesikre og charmerende destinationer på din skiferie i Østrig, uanset om I skal af sted som børnefamilie, venner eller kolleger. Off-piste og snowboard er muligt, næsten uanset hvor du vælger at tage på skiferie i Østrig. Østrig er proppet med restauranter, cafeer, afterski-steder og masser af smarte skibutikker, hvor du kan købe og leje udstyr til din skiferie.

Suveræne rejsemål i Østrig
Alpe-Ekspressen tilbyder en sikker og behagelig transport til de mest eftertragtede skiferie destinationer i Østrig: Saalbach, Zell am See, Bad Gastein, St. Johan im Pongau, Wagrain, Flachau, St. Anton og mange flere. En bus fra Alpe-Ekspressen ankommer altid til din destination tidligt lørdag morgen, hvilket giver hele otte dage på skiferie i Østrig, før turen går direkte til Danmark igen.

Zell am See er én af de mest populære destinationer for skiferie i Østrig. Her er både faciliteter for hele familien, der vil på øvebakke, og ekstreme udfordringer for de meget øvede. Her er ca. 140 km pistekilometer i alle sværhedsgrader og knap 60 behagelige lifter i et effektivt system, der giver fuldt udbytte af din skiferie i Østrig. Der er masser af charmerende bjerghytter, hvor du kan spise frokost eller drikke kaffe.

Saalbach er en anden stærkt anbefalet destination for din næste skiferie i Østrig. Her er pister i alle farvekategorier, storslået natur og faciliteter for enhver smag. Saalbach er kendt som det sted i Østrig, der opfandt skiferie fænomenet afterski – det skete på Hinterhag Alm, der stadig er i fuld vigør.

Flachau er hjemby for Hermann ‘Herminator’ Maier – én af skisportens store helte. Tager du til Flachau, kan du på din skiferie i Østrig prøve de udfordrende World Cup-pister, skovpister, eller du kan tage en tur på kælk! Her er også masser af afterski; restauranter, cafeer, dansesteder og sågar kasino.

I reserverer nemt jeres næste skiferie i Østrig via vores online booking system; indtast blot uge, destination og antal personer, så er I kun få klik fra lifterne og pisterne.