Kategorier
Ferie

Skitur Frankrig

En skitur til Frankrig går hovedsageligt til den sydøstlige del af landet på grænsen til Schweiz og Italien. Der findes ca. 400 byer beregnet til en skitur i Frankrig. De franske destinationer er typisk satellitbyer, som er bygget udelukkende for at servicere skiturister, og de er berømte for deres perfekte pister og mangfoldige muligheder for afterski.

Alpe-Ekspressen tilbyder sikker og behagelig bustransport til din næste skitur i Frankrig. Vores luksusbusser kører i rutefart til en lang række af de mest eftertragtede destinationer i Frankrig; Tignes, Val d’Isere, Morzine, Avoriaz, Flaine, Chamonix osv.

Val d’Isère med mere
Val d’Isère er nok det mest berømte mål for en skitur i Frankrig. Byen grænser op til Italien og byder på en skitur i verdensklasse i området L’Espace Killy (opkaldt efter OL-guldvinderen i Frankrig, Jean Claude Killy). Val d’Isère inkluderer 300 kilometer sammenhængende pister i alle sværhedsgrader, særligt mange for de øvede. Hvis du er en erfaren skiløber, er en skitur til Val d’Isère et af de bedste bud i Frankrig.

En skitur i Frankrig er ikke bare ski. Snowboardere har gode muligheder i snowboardparker, og mange af destinationerne byder også på skøjteløb, paraglidning, isklatring, kælkning osv. Derudover findes et bredt udvalg af restauranter, diskoteker, natklubber og barer på skisportstederne i Frankrig, så man kan koble behørigt af efter sin skitur. Har man brug for en skipause kan man shoppe i spændende butikker og besøge kurbad, svømmehal og lignende. 

Behagelig transport på skitur i Frankrig
Vores busser kører i fast rutefart mellem Danmark og Frankrig, så du finder nemt det optimale tidspunkt for din næste skitur. Vores skibusser ankommer altid til destinationen i Frankrig tidligt lørdag morgen, så du får hele otte dage på skitur, før turen går hjem til Danmark.

Alpe-Ekspressen tilbyder behagelig transport til din skitur i Frankrig. Vi har et højt serviceniveau, der gør rejsen til Frankrig komfortabel. Læn dig tilbage, nyd udsigten og kom udhvilet frem til din skitur. Vi kører udelukkende med røgfri luksusbusser.

Du booker nemt din skitur til Frankrig online. Uanset om I er et par, en børnefamilie eller en stor gruppe, finder I hvad I ønsker på en af vores suveræne franske destinationer.