Kategorier
Golf

Spille golf

Pay and Play

Hvis du gerne vil spille golf, men ikke har lyst til at være medlem af en golfklub, er Nivå Golf stedet for dig. Nivå Golf blev etableret tilbage i 1960erne med det formål at give golfinteresserede en mulighed for at spille golf uden at forpligte sig til et medlemskab af en golfklub.

Pay and Play betyder, at alle har mulighed for at spille golf på 9 hullers banen; man betaler pr. gang. I Nivå kan du spille golf på vores Par 3 bane, der er åben for alle, ligesom du kan bruge vores driving range. Der er gratis entré til vores driving range, men en kurv med 30 bolde koster 20 kr.

Nivå Golf er et af Nordsjællands største baneanlæg, hvilket giver golfinteresserede rig mulighed for at prøve kræfter med det eksklusive spil. Vi har bl.a. Danmarks største driving range, der består af overdækkede udslagssteder såvel som udslagssteder i det fri, puttinggreen, indspilsgreen og øvebunkers.

Flere forskellige baner

Kan man spille golf, har man adgang til vores 18 hullers bane Løvbjerggård – en udfordrende par 71 bane.

Vi har også 9 hullers banen Toftegård – en par 31 bane, som fungerer som Pay and Play.

Desuden fungerer den smukt beliggende Par 3 bane som Pay and Play. Den er udvidet med en Pitch & Putt bane, hvor man kan træne sit korte spil.

Lær at spille golf

Alle kan lære at spille golf, og alle kan spille med alle: I golf konkurrerer man først og fremmest med sig selv. Hvis du gerne vil lære at spille golf, har vi en lang række undervisningstilbud.

Nivå Golf Akademi består af PGA-pro’erne Anders Valentin og Robin Lundskær og elev Nicolas Riiber. De tilbyder undervisning til begyndere og øvede. Begyndere, der vil lære at spille golf, kan tage et golfkørekort efter en række teoretiske og praktiske lektioner. For at lære at spille golf, skal man bl.a. bestå en slagprøve, hvor man bliver testet i lange slag, indspil, bunkerslag og putting.

Når man har taget et golfkørekort, har man adgang til at spille golf på 18 hullers baner ikke bare i Nivå, men i resten af Danmark foruden mange spændende baner i udlandet. Et golfkørekort indikerer, at man kan spillets regler og derfor kan gebærde sig fornuftigt på en golfbane.