Kategorier
Reklame

Tryk på firmatøj

Effektiv profilering af din virksomhed

Tryk på firmatøj er en relativt billig måde at opnå profilering af logoer, varemærker, budskaber osv. Hos Texprint er vi altid åbne for rabatter på tryk på firmatøj, uanset om du er en sportsklub, en stor international virksomhed, eller selvstændig med ønske om lidt mere repræsentation. Tryk på firmatøj er blevet en essentiel del af messestande, sportsarrangementer, firmafester osv.

Tryk på firmatøj og reklamegaver

Udover tryk på firmatøj kan vi levere reklamegaver med tryk, som kan profilere netop din virksomhed. Vi er lagerførende i paraplyer, muleposer, nøgleringe, lightere, kasketter osv., der kan bruges som giveaways.

Texprint har stor erfaring med levering af tryk på firmatøj til en lang række store og små danske virksomheder og foreninger. Vi tilbyder tryk på firmatøj i alle tænkelige størrelser, farver og modeller. T-shirts, løbetøj, skjorter, jakker, kitler, veste, hættetrøjer, sweatshirts, forklæder osv. Vi har selv alle produkterne på lager, og vores fagspecialister kommer gerne med forslag til, hvordan dit tryk på firmatøj skal se ud. Dit logo bliver trykt med største præcision, og du kan vælge mellem flere trykkemetoder og en lang række trykfarver.

Serigrafisk tryk på firmatøj

Texprint er blandt Danmarks førende eksperter i serigrafisk tryk på firmatøj. Metoden kaldes også for silketryk, fordi der oprindeligt blev brugt silke i maskinens trykrammer. Vi bruger tre forskellige metoder til tryk på firmatøj: Gummitryk, vandfarvetryk og transfertryk.

Gummitryk er et stærkt tryk med god dækkeevne. Gummitryk tåler ikke strygning, da det smelter ved meget høje temperaturer. Et gummitryk kan føles “tykt”, da farven ligger oven på tøjet.

Vandfarvetryk har ikke så god dækkeevne som gummitryk, men vandfarven trænger ned i stoffet, så det næsten ikke kan mærkes på overfladen. Vandfarvetryk tåler strygning og kan derfor bruges på f.eks. skjorter.

Transfertryk er en metode, hvor der trykkes på transferpapir, som efterfølgende lægges på det varme tøj. Ved hjælp af højt tryk og varme fikseres trykket på tøjet. Transfertrykket er ikke så holdbart som direkte tryk på firmatøj, men mere fleksibelt med hensyn til både placering og mængde, da selve trykket kan gemmes.