Kategorier
Reklame

Tryk på hættetrøjer

Praktisk og trendy med tryk på hættetrøjer

Tryk på hættetrøjer er både praktisk og smart – tøjet kan bruges som streetwear, arbejdstøj og til sport. Hos Texprint kan du få tryk af dit logo, budskab eller lignende på vores hættetrøjer af høj kvalitet til gode priser.

Vi laver tryk af høj kvalitet på hættetrøjer af 80 % bomuld og 30 % polyester og er udstyret med en praktisk kængurulomme. Vi kan tilbyde tryk på hættetrøjer i en lang række størrelser (S til 6XL) og farver (neutrale, pasteller og pangfarver). Hvad angår selve trykket har vi en bred vifte af standardfarver – se vores tekstil farver. Ønsker du en særlig logo farve, bedes du angive coated pantone farve i din ordre.

Vi leverer tryk på hættetrøjer i 1, 2 eller 3 farver. Grundet opstartsomkostningerne bliver stykprisen mindre, jo flere tryk på hættetrøjer, du bestiller. Vi udfører alle former for tryk på hættetrøjer: gummitryk, vandfarvetryk og transfertryk – læs om fordele og ulemper ved de forskellige metoder.

Tryk på hættetrøjer til grupper

Til studieture mv. tilbyder vi tryk på hættetrøjer til hele gruppen med stor rabat. Se vores gode tilbud på gruppetrøjer. Husk at specificere hvor mange tryk på hættetrøjer I skal bruge i hver størrelse. For en beskeden merpris kan vi tilføje tryk af individuelle navne på gruppens hættetrøjer. Glem ikke at skrive i ordren hvilke navne, der hører til hvilke størrelser.

Dag til dag levering

Texprint er specialister i serigrafisk tryk, også kaldet silketryk, fordi man i gamle dage brugte silke i maskinens trykrammer. Vi er udstyret med både automatiske og manuelle maskiner, hvilket gør os i stand til at håndtere både små og store oplag af tryk på hættetrøjer samt specialopgaver. Vi kan tilbyde dag til dag-levering af op til 2000 trøjer. Vi tjekker mails døgnet rundt.

Tryk på hættetrøjer til børn

Vi leverer også tryk på hættetrøjer til børn i størrelserne 8/10 – 12/14 – tjek vores børnekollektioner til f.eks. skoler og børnehaver. Tryk på hættetrøjer er en god gaveidé til både børn og voksne. Med vores trykkemetoder får du nemt og billigt en unik trøje – send os det billede, du vil have trykt tøjet, så sender vi et uforpligtende tilbud.

Meget mere end tryk på hættetrøjer

Udover tryk på hættetrøjer kan vi trykke på klassiske sweatshirts og cardigans med lynlås. Vi er lagerførende i en lang række beklædnings- og brugsgenstande til brug som arbejdstøj, sportstøj, fritidstøj og til reklamegaver som eksempelvis nøgleringe, lightere, kuglepenne, muleposer og paraplyer.