Kategorier
Reklame

Tryk på reklametøj

Serigrafisk tryk på reklametøj

Texprint har specialiseret sig i serigrafisk tryk på reklametøj. Metoden kaldes også silketryk, fordi man oprindeligt brugte silke i maskinens trykrammer. Afhængig af formålet bruger vi tre forskellige trykkemetoder: gummitryk, vandfarvetryk og transfertryk. Alle tryk på reklametøj hærdes med høj temperatur, med mindre tøjet (f.eks. nylon) ikke tåler dette. I disse tilfælde tilføjes hærder.

Vi har 25 standard trykfarver i vores farvepalette. Har du brug for specialfarvet tryk på reklametøj, bedes du angive coated pantone farve i din bestilling.

Fototransfertryk og broderi

Udover serigrafisk tryk på reklametøj tilbyder vi fototransfer tryk, hvor farverne lægges på fototransferpapir i en fotokopiautomat eller laserprinter. Metoden er velegnet til småoplag med mangefarvede motiver, der skal trykkes på hvide eller lyse tekstiler.

Som noget relativt nyt har vi anskaffet broderimaskiner. Broderede logoer efterspørges i stigende omfang, da det er en elegant, men også dyrere løsning end tryk på reklametøj. Med vores computerstyrede broderimaskiner kan vi garantere en flot løsning.

Lynhurtig levering af små og store mængder

Da vi både har automatiske og manuelle maskiner, kan vi håndtere såvel små som store oplag samt specialopgaver. Texprint kan således tilbyde dag til dag-levering af op til 2000 styk. Har du en hasteordre, er du velkommen til at ringe eller sende en mail om tryk på reklametøj via vores kontaktformular.

Texprint er lagerførende i arbejdstøj, sportstøj og fritidstøj i alle modeller, farver og størrelser.  Se vores pakketilbud, hvor du får tryk på reklametøj med store rabatter.

Udover tryk på reklametøj leverer vi tryk på reklamegaver, f.eks. paraplyer, lightere, kuglepenne, nøgleringe, refleksveste og forklæder.

Tilfredse kunder i alle brancher

Vi leverer profil tøj til nogle af Danmarks største virksomheder, herunder A. P. Møller, Carlsberg, IBM, DSB og DR. Her får du en professionel partner, der kan levere værdi for pengene. Vi tilbyder høj kvalitet og hurtig levering af serigrafisk tryk på al slags reklametøj: T-shirts, hættetrøjer, sweatshirts, sweatpants, shorts, dragter, forklæder, jakker osv. Vi trykker alle former for logoer og billeder på tøj og reklamegaver, f.eks. kuglepenne, lightere og nøgleringe.