Kategorier
Reklame

Tryk på sportstøj

Serigrafisk tryk på sportstøj

Texprint er en af Danmarks største leverandører af tryk på sportstøj. Vi har specialiseret os i serigrafisk tryk på sportstøj. Metoden kaldes også for silketryk, fordi der oprindeligt blev brugt silke i maskinens trykrammer. Vi bruger tre forskellige metoder til tryk på sportstøj: Gummitryk, vandfarvetryk og transfertryk – find vaskeanvisninger her.

Serigrafi har større opstartsomkostninger, og derfor falder stykprisen også kraftigt ved større mængder. Det kan derfor være en fordel at bestille tryk på mere sportstøj, end du umiddelbart har brug for. Når det er sagt, er ingen ordre for lille eller stor – vi er udstyret med både manuelle og automatiske maskiner, og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser, også på små oplag.

Er du sent ude til DHL stafetten eller en anden sportsbegivenhed, tilbyder vi dag til dag levering af tryk på sportstøj. Læs mere om ekspress tryk på sportstøj.

Gratis tryk på sportstøj

Din sportsklub eller anden forening kan få gratis tryk på sportstøj til gengæld for et link til www.texprint.dk på jeres hjemmeside. Har I ikke en hjemmeside, kan vi som betaling trykke vores eget logo på tøjet.

Mange forskellige farver

Vi tilbyder tryk på al slags sportstøj i mange forskellige standardfarver: T-shirts, joggingbusker og dragter, tanktops, shorts, tights mv. Vi er lagerførende i velsiddende tøj i alle størrelser til begge køn. Vores sportstøj er fremstillet af 100 % polyester, svedtransporterende, åndbare og hurtigtørrende, behageligt bomuld eller vind- og vandafvisende microfiber. Pasformen er god vask efter vask. 

Mangler du ideer til tryk på sportstøj, er vores erfarne medarbejdere klar til at rådgive dig om de forskellige løsninger, hvad angår farver, størrelser, trykkemetoder, tekstiler osv. Vi er specialister i farveblanding og grafisk arbejde og kan hjælpe dig frem til den perfekte løsning.

Tryk på sportstøj til børn Vi laver også tryk på sportstøj til børn. Vi er lagerførende i behagelige sweatshirts med rund hals i mange skønne farver. Til skoler og børnehaver har vi populære kollektioner af bl.a. T-shirts og hættetrøjer