Kategorier
Bolig

TV beslag

Leder du efter et TV beslag til din fladskærm?

Et TV beslag kan være med til at gøre dit hjem pænere og samtidig frigøre gulvplads. I modsætning til den fod som de fleste fladskærme kommer med, kan du med det rigtige TV beslag placere fladskærmen lige hvor du har lyst til.

Hos Sliplet har vi valgt at tilbyde beslag til alle typer fladskærme: LCD, TFT, LED og Plasma. Alle vores TV beslag inkluderer også skruer og rawplugs til opsætning på murstensvæg, så de kan monteres med det samme.

Vi har udarbejdet en guide til dig, der skal købe (have monteret) et TV beslag.

Bordbeslag, iPad beslag, loftbeslag og mere

Ud over TV beslag kan vi også tilbyde beslag til din iPad, hvilket kan transformere din tablet til et lille interaktivt fjernsyn. Mange vælger for eksempel at sætte deres iPad op i køkkenet, så de nemt kan finde opskrifter til aftensmaden, eller se fjernsyn mens de laver mad.

Det samme gør sig selvfølgelig gældende for mindre fladskærme, der også tit bliver sat op i køkkener – og badeværelser, når der altså bliver benyttet beskyttende udstyr.

Kontakt os for at høre mere om vores TV beslag

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores produkter, eller hvis du er i tvivl om hvilket TV beslag der passer bedst til din situation, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Det eneste du skal gøre er at sende os en mail med fabrikat- og modelnummeret på dit TV.