Kategorier
Events

Udstillinger Jylland

Stemningsfulde lokaler til udstillinger i Jylland

MESSE C lægger lyse og stemningsfulde lokaler til mange forskellige udstillinger i Jylland. I nyere tid har vi her i Jylland bl.a. budt på udstillinger om at købe fast ejendom i udlandet, Dansk Kennel Klubs internationale hundeudstilling og Game & Gadget Expo, en spændende messe med alt det nye indenfor forbrugerelektronik, gadgets og spil.

Publikumsvenlige udstillinger i Jylland

MESSE C var tidligere kendt som Fredericia Messecenter, der gennem knap 100 år har huset og arrangeret alle slags udstillinger i Jylland. Vi danner rammer om udstillinger i Jylland for såvel fagpersoner som det brede publikum. Vores publikumsmesser byder bl.a. på udstillinger af topgejlede biler, whisky og kreativitet. Vores fagmesser byder på udstillinger med bl.a byggevarer, skilte, cykler og belysning.

MESSE C kan spore sine rødder tilbage til 1913, hvor det berømte Købestævne blev grundlagt på volden i Fredericia som et mødested for dansk industri og håndværk. I 1976 blev kernen i det nuværende messecenter etableret. Op gennem 1980erne blev centret udvidet til de i dag 30.000 m2, der med fire haller under et tag giver unikke muligheder for at skabe udstillinger i Jylland, der virkelig trækker folk til.

Fleksible rammer og central beliggenhed

Med 33.000 kvadratmeter under et tag har vi rammer, der kan tilpasses alle typer af udstillinger i Jylland. Her møder du som udstiller og besøgende altid professionelle, glade og hjælpsomme mennesker. Arrangørerne fortæller, at de altid bliver godt serviceret ved udstillinger her i Jylland.

Vores beliggenhed midt i Danmark er en kæmpe fordel – inden for 2 timer kan stort set hele befolkningen komme til vores populære arrangementer. Den tid de ikke skal bruge på transport, kan de bruge på udstillinger i Jylland, og undersøgelser viser da også, at den typiske gæst er her 4-6 timer.

Tag godt imod jeres kunder

Vi har værtinder, der kan tage godt imod kunderne og slå en god stemning an fra første færd. Værtinderne kan også afvikle konkurrencer eller skabe opmærksomhed om et nyt tiltag på de publikumsvenlige udstillinger i Jylland; f.eks. et nyt produkt eller en ny brandingstrategi. Med professionel hjælp til de administrative og stemningsskabende aktiviteter, kan du som arrangør eller standholder gøre det, du er bedst til.