Kategorier
Events

Uforglemmelig firmaevent

Skal du arrangere en uforglemmelig firmaevent, er MESSE C det helt rigtige sted. Den centrale placering i Trekantområdet gør MESSE C til et oplagt mødested, når flere filialer skal mødes til konference eller fest, idet stort set alle danske deltagere kan nå frem på maksimalt to timer. Messe C tilbyder lyse og moderne rammer, der er perfekte til en firmaevent af enhver størrelse.

Masser af service og inspiration

Vores medarbejdere er altid klar til at yde en fortræffelig service, uanset hvilke ønsker I har til jeres firmaevent. Mangler I inspiration til en unik firmaevent, flyder vi over med ideer til temaer og attraktioner. Vi tilbyder en lang række gennemprøvede eventpakker, der er trækplastre der kan gøre konferencer, messestande og firmafester til noget helt særligt. Vi tilpasser en firmaevent, så den bliver som skabt til jer – og har I særlige ønsker, har vi både viljen og evnerne til at føre jeres ideer ud i livet. 

Værtinder til jeres firmaevent

Vi kan tilbyde smukke, smilende og servicemindede værtinder, der kan gøre jeres firmaevent til en fornøjelig oplevelse for alle deltagere. På en messestand er det første indtryk uvurderligt, og vores professionelle værtinder kan sikre, at alle jeres gæster bliver taget godt imod. Vores værtinder kan aflaste jeres medarbejdere, så de får tid til at gøre det, de er bedst til, når jeres produkter og serviceydelser skal promoveres. Værtinderne kan også afvikle en speciel firmaevent, f.eks. en konkurrence, servering af mad og drikke, uddeling af flyers, giveaways osv. En værtinde ved en firmaevent skaber ekstra opmærksomhed om jeres brand, bl.a. som levende reklamesøjle med logo, slogan eller varemærke. 

Rammer til en firmaevent i enhver skala

MESSE C byder på lyse og fleksible lokaler til din firmaevent – rammerne tilpasses såvel små selskaber som konferencer med 600 gæster eller stormøder med flere tusinde deltagere. Under samme tag tilbyder vi fire messehaller, så der er gode muligheder for at kombinere mødet med en fest, udstilling, produktpræsentation eller anden firmaevent – uanset skalaen.

Mad og drikke til din firmaevent

MESSE C omfatter naturligvis et køkken, som kan tilbyde lækker, veltillavet mad, der kan sikre en spektakulær totaloplevelse af jeres firmaevent. Vores restaurant laver alt fra lette, klassiske retter til avancerede, gastronomiske oplevelser. Ønsker du en firmaevent med et bestemt tema, kan vi tilrettelægge en menu derefter.