Kategorier
Dyr

Akvarietilbehør til glade fisk

Hylderne i vores store butik er spækket med akvarietilbehør. Vi fører bl.a. net i alle størrelser til både akvarier og havebassiner, sort og klar akvastabil silikone, slanger, overfladeskimmere, vandplejemiddel, algemagneter og slamsugere.

Slamsugeren, der suger affaldsstofferne op fra bundlaget, hører til blandt det mest essentielle akvarietilbehør. Hermed opretholder du en god og klar vandkvalitet til glæde for både fisk og beskuer. Slamsugning forebygger algeproblemer og lugtgener. Vi forhandler flere forskellige modeller af el- og batteridrevne slamsugere.

På få år er der sket en rivende udvikling af akvarietilbehør. Til det populære nano akvarie Fluval Edge er der f.eks. kommet strømbesparende LED nat- og dagslys i de nye lamper. Natlyset består af tre blå LED enheder, som giver en mild måneskinsbelysning. Du kan sagtens få monteret det nye LED akvarietilbehør i din gamle Fluval Edge model – de nye LED enheder er fem gange billigere i brug end de oprindelige halogenspots.    

Vi har akvarietilbehør til akvarier i alle størrelser; belysning, pumper, varme- og kølesystemer, rengøringsartikler, fodermekanismer og meget mere. Vi har også et bredt udvalg af akvarietilbehør til dekorative formål, f.eks. trærødder skiferplader, lava, mangroverødder og kork.

Vi har over 20 års erfaring i branchen, og vores erfarne personale kan hjælpe dig med at finde det optimale akvarietilbehør. Savner du noget akvarietilbehør i vores velassorterede butik, kan vi som regel bestille det hjem til dig med kort leveringstid.