Kategorier
Dyr

Akvarieudstyr

Akvarieudstyr fra førende europæiske leverandører

Vores store butik rummer 200 akvarier fyldt med populære og sjældne fisk og planter. Vores hylder er fyldt til bristepunktet med akvarieudstyr, der opfylder enhver akvarieejers behov. Du finder altid noget nyt og anderledes, og vores erfarne personale kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige akvarieudstyr. 

Vi har akvarier i mange forskellige størrelser og alskens akvarieudstyr; belysning, pumper, varme- og kølesystemer, dekorationsartikler, rengøringsartikler, fodermekanismer og meget mere. Hvis der er akvarieudstyr, vi ikke har på lager, kan vi som regel skaffe det hjem med kort leveringstid.

Vi tilbyder en masse forskelligt akvarieudstyr til fiskenes trivsel og til dekorative formål, herunder bundlag, keramiske huler og krogede trærødder i forskellige størrelser. Vi har en lang række naturlige dekorationsmaterialer, f.eks. skiferplader, lava, Kenya rock, mangroverødder, kork og Terbang Leaves, foruden naturtro plastikplanter.

Vi kan levere alle mulige slags akvariepumper, indvendige og udvendige pumper, luftpumper samt svampe og bundfiltre.

Blandt vores leverandører af akvarieudstyr er tyske Eheim og polske Aquael. Eheim designer nogle meget lækre startsæt, hvor du får alt det akvarieudstyr, du skal bruge for at komme godt i gang. Vælg mellem akvarier på 54, 96 eller 180 liter. Et startsæt inkluderer akvarieudstyr bestående af en lampe, lysstofrør, filterpumpe, varmelegeme og termometer.

Aquael designer ligeledes smukke akvarier med matchende akvarieudstyr, f.eks. underskabe i forskellige designs, så de passer til den øvrige indretning.