Kategorier
Overnatning

Business værelser

Hotel Svanens business værelser indbyder til en helt speciel oplevelse. Vores business værelser er store hotelværelser, der er flot indrettet i en eksklusiv og moderne stil. Alle business værelser er ikke-ryger.

 På vores business værelser kan De være online og holde Dem opdateret døgnet rundt. Der er trådløst internet, radio, ”32” fladskærms TV og telefon på alle business værelser. De får en god nats søvn og mulighed for at koble af efter en lang dag med møder. Hotel Svanens business værelser er udstyret med luksusmadrasser, badeværelse med brusekabine og hårtørrer, kaffe og the og gratis filmkanaler på skærmen.

Få en firmaaftale, når De booker business værelser
Når De bor på vores business værelser, er der hjælp at hente i receptionen 24 timer i døgnet.

Vores professionelle og imødekommende personale tilbyder vores firmakunder i business værelser morgenmad fra kl. 05.00, bar, sandwich og snacks døgnet rundt, gratis trådløs internet på hele hotellet, gæste pc/printer og 48-timers vaske- og renseservice.

Med en firmaaftale om reservation af business værelser får De 10% rabat, når De og Deres gæster spiser i vores restaurant.

Mødelokaler i tilknytning til business værelser
Udover de eksklusivt indrettede business værelser tilbyder vi mødelokaler med al den teknologi, som moderne forretningsrejsende har brug for. Moderne konferencelokaler i tilknytning til hotellets business værelser rummer alle tænkelige faciliteter. Som firestjernet konferencehotel tilbyder vi whiteboard, flipover, beamer og lærred, visualizer, WIFI, frisk frugt og isvand hele dagen.

Teambuilding og mødebreaker
Vi tilbyder også teambuilding til vores firmakunder i business værelser. Med vores teambuilding aktiviteter kan Deres organisation styrke kommunikation, relationer og værdier. Læring og personlig udvikling baseres på oplevelser og refleksion i et trygt, uhøjtideligt læringsmiljø på Hotel Svanen. Vores teambuilding kurser udvikles og afholdes i samarbejde med Mak&Par.

Udover forplejning kan vi arrangere en mødebreaker, hvor vores gæster i business værelser og mødelokaler kommer ud og får lidt frisk luft i løbet af dagen. En mødebreaker kan også være en uhøjtidelig start eller afslutning på en effektiv dag. En mødebreaker kan vare ca. 2 timer og bestå af 4-5 aktiviteter på områder omkring Hotel Svanens business værelser. Vælg mellem aktiviteter som pakke transport, trafikproppen, den sorte firkant, kuglebanen, kæmpeknude og mange flere.