Kategorier
Transport

Buskørsel Fyn

Glamsbjerg Turist tilbyder buskørsel fra Fyn til alle kendte som ukendte destinationer i ind- og udland. Vi har arrangeret buskørsel på Fyn siden 1985, og virksomheden råder i dag over tre hyrevogne, seks busser og 20 ansatte. Vores kunder er private virksomheder, foreninger, borgere, kommuner, regioner og stat.

Seværdigheder på Fyn, Danmark, Europa
Vi arrangerer buskørsel til seværdigheder på Fyn; Danmarks Grafiske Museum, Danmarks Jernbanemuseum, Egeskov Slot, Frydenlund Fuglepark, Fåborg Museum, Jernalderlandsbyen,
Middelfart Museum, Odense Zoo og meget mere. Vi arrangerer koncertture og teaterture i ind- og udland samt indkøbsture til Tyskland. Der er fast buskørsel til Tyskland hver tirsdag med afgange fra en lang række byer på Fyn; Glamsbjerg, Haarby, Brobyværk, Nr. Broby, Verninge, Tommerup, Vissenbjerg og Middelfart.

Vi hjælper med det praktiske
Har De en idé til en udflugt på Fyn eller andre steder, hjælper vi med at føre den ud i livet. Vi kan reservere hotel, billetter, lokal guide, og vi står også gerne for menuforslag, stewardesse og rejselederassistance. Vores professionelle chauffører har mange års erfaring med buskørsel fra udgangspunktet Fyn, og vores moderne turistbusser har alle de faciliteter, der gør buskørsel behagelig. Vi tilbyder bl.a. buskørsel i luksus dobbeltdækkere med op til 74 siddepladser. Vores dobbeltdækkere indeholder køleskab, mikroovn, toastmaskine og kaffemaskine, radio/-stereoanlæg med CD-afspiller, DVD/Video, klimaanlæg, toilet og meget mere.

Sikker og komfortabel buskørsel
Buskørsel fra Fyn med Glamsbjerg Turist sker altid i moderne 4-stjernede busser med masser af benplads og komfort. Vi har busser i forskellige størrelser – nogle er indrettet med bekvemmelige sovestole, så man kan komme udhvilet til rejsemålet med ekspresfart. Vores luksus turistbusser kan indrettes efter ønske med f.eks. konferenceborde.

Vi prioriterer sikkerhed frem for alt. Alle vore busser er udstyret med sikkerhedsseler på samtlige sæder, og vores uniformerede chauffører og stewardesser er erfarne, ansvarsbevidste og modtager løbende efteruddannelse. Vi tilbyder udelukkende røgfri buskørsel, uanset om vi kører på Fyn, i Danmark eller resten af Europa.