Kategorier
Transport

Busser Fyn

Glamsbjerg Turist har arrangeret bustransport på Fyn siden 1985, og virksomheden råder i dag over tre hyrevogne, seks busser og 20 ansatte. Vores kunder er private virksomheder, privatpersoner, foreninger, borgere, kommuner, regioner og stat.

Med busser til seværdigheder på Fyn
Vi kører busser til seværdigheder på Fyn, f.eks. Egeskov Slot, Frydenlund Fuglepark, Fåborg Museum, Jernalderlandsbyen, Middelfart Museum og Odense Zoo.

Vi kører også busser til seværdigheder udenfor Fyn og Danmark: Vi arrangerer busser til koncerter, teaterstykker og operaer i ind- og udland samt indkøbsture til Tyskland, f.eks. i forbindelse med de populære julemarkeder.

Vi kører fast busser til indkøb i Tyskland hver tirsdag med afgange om formiddagen fra følgende byer på Fyn; Glamsbjerg, Haarby, Brobyværk, Nr. Broby, Verninge, Tommerup, Vissenbjerg og Middelfart.

Har De en idé til en udflugt på Fyn eller andre steder, stiller vi gerne vores luksus busser til rådighed. Vi kan bistå med hotelreservation, billetter, lokal guide, menuforslag, stewardesse, rejseleder samt underholdning ombord. Vores professionelle chauffører har mange års erfaring med at køre busser fra vores udgangspunkt på Fyn, og vores turistbusser har alle moderne bekvemmeligheder.

Firestjernede busser fra Fyn
Vi kører altid fra Fyn i moderne 4-stjernede busser med masser af benplads og komfort. Vi har busser i forskellige størrelser – nogle er indrettet med bekvemmelige sovestole, så man kan komme frisk frem til rejsemålet. Andre busser kan indrettes med konferenceborde, så man kan få arbejde fra hånden. Blandt vores busser, der kører fra Fyn, er luksus dobbeltdækkere med op til 74 siddepladser. Vores luksus konferencebusser har plads til 23-28 personer. Busserne kan indrettes med sofagruppe og 1-4 borde, så I kan holde møde i bussen, forberede jer eller slappe af på vejen til messer, teambuilding events eller firmafester.

Her på Fyn prioriterer vi sikkerhed frem for alt. Alle vore busser er udstyret med sikkerhedsseler på samtlige sæder, og vores uniformerede chauffører og stewardesser er erfarne og modtager jævnligt efteruddannelse. Med en stewardesse om bord kan vi tilbyde servering, der er mere end blot en snack. Forplejningen bestilles inden afrejsen, og består f.eks. af frisksmurte sandwich. Alle vores busser er røgfri, uanset om vi kører på Fyn, Danmark, Europa…