Kategorier
Transport

Busture indland

Glamsbjerg Turist arrangerer busture indland og udland. Vi har en omfattende flåde af moderne busser med forskellig indretning, svarende til behovet på Deres busture. Nogle af vores busser til rejser i ud- og indland er indrettet med sovestole, der gør det muligt at komme udhvilet frem til rejsemålet. Alle vores busture i indland som udland foregår i røgfri busser med klimaanlæg, der sikrer en behagelig rejse.

Seværdigheder i Danmark
Vi arrangerer busture til alle de kendte seværdigheder i indland; forlystelsesparker, f.eks. Tivoli, Bakken, Fårup Sommerland, Legoland, Djurs Sommerland og BonBon Land. Dyreparker, f.eks. København Zoo, Randers Regnskov, Løveparken Givskud og Knuthenborg Safari. Kirker og kulturhistoriske museer, f.eks. Den Gamle By, Nationalmuseet, Frederiksborg Slot og Sorø Klosterkirke. Kunstmuseer, f.eks. Glyptoteket, Arken, Statens Museum for Kunst og Louisiana. Kun fantasien sætter grænser, og De kan helt selv bestemme temaet for Deres turistkørsel.

Vi planlægger busture til teaterforestillinger, biografer, koncerter, særudstillinger i indland og udland, og vi tilbyder busture stil shopping destinationer i indland og udland, f.eks. juleshopping på Tivolis julemarked. Har De en idé til en særlig udflugt, kan vi hjælpe Dem med at realisere den. I er velkomne til at forberede alt det, I har lyst til, hvorefter vi står til rådighed med al vores viden og erfaring. Vi kan bl.a. stå for hotelreservation, billetter, rejseleder, lokal guide, musik, film, menuforslag og stewardesse. Med en stewardesse om bord kan vi tilbyde servering, der er mere end blot en snack. Forplejningen til turistkørsel bestilles inden afrejsen, og består f.eks. af friske og velsmurte sandwich. Alt sammen til en fornuftig pris. Vores busser indeholder alle tænkelige faciliteter til underholdning og forplejning på busture i indland og udland: køleskab, mikroovn, toastmaskine og kaffemaskine, radio/-stereoanlæg med CD-afspiller, DVD/Video, klimaanlæg, toilet osv.

Busture i dobbeltdækkere
Vores chauffører har mange års erfaring med busture indland og udland. Vores nye turistbusser har alle de bekvemmeligheder og faciliteter, der gør busture i indland og udland behagelige og afslappende. Vi tilbyder bl.a. bustransport i 4- og 5-stjernede luksus dobbeltdækkere. Vores dobbeltdækkere har op til 74 siddepladser og kan indrettes med fire borde til møder, præsentationer, spisning osv.