Kategorier
Transport

Busture udland

Skal I på konference i en europæisk storby, på skiferie i alperne, på julemarked i Tyskland? Vi har mange års erfaring med at arrangere busture udland, og kan tilbyde en service der svarer til jeres behov til rejsen. Med vores erfarne chauffører ved rattet kan I slappe af og nyde turen, uden bekymringer om at finde vej og tanke op.

På vores busture kan du nyde en god film, høre musik, snakke eller hvile dig på vej til det store udland. Der er også forplejning ombord – man kan købe øl, vand, varme drikke og et let måltid.

Skiferie i Alperne
Alpe-Ekspressen tilbyder busture til en lang række eftertragtede destinationer i udland: Østrig, Italien og Frankrig. Vi har hævet serviceniveauet i vores busser, så det er muligt at sove undervejs. På vores busture ankommer du frisk og udhvilet til skisportsstedet tidligt lørdag morgen, hvilket giver otte hele dage på pisterne, før rejsen går hjem igen. I hele skisæsonen tilbyder vi busture i fast rutefart mellem Danmark og Alperne. Vores professionelle og uniformerede chauffører overholder selvfølgelig gældende køre-hviletidsbestemmelser for busture i udland.

Indkøbstur i Tyskland
Vi kører til Tyskland og handler fast hver tirsdag – vi samler vores gæster op  på en lang række forskellige afhentningssteder fra Glamsbjerg til Kolding. Der vil være en pause på 1 time og 15 min. ved Fleggaard.

Ved juletid arrangerer vi busture til Tyskland, bl.a. til de skønne julemarkeder i tyske middelalderbyer. Julemarkedet i Lübeck er et af de mest traditionsrige julemarkeder i Tyskland. Vi arrangerer også busture til julemarkeder i Sverige. De festlige julemarkeder, der starter allerede i november, er en hyggelig optakt til julen med garanti for julestemning. Det er ikke nogen lang udenlandsrejse; man er typisk hjemme igen samme dag med poserne fulde af julegaver og kan sove i sin egen seng.

Har I ideer til busture i det nære eller fjerne udland hjælper vi gerne med at føre dem ud i livet. Vi står til rådighed med al vores viden og erfaring og kan yde assistance med reservation af overnatning, billetter, rejseleder, lokal guide i udland såvel som hjemland.