Kategorier
Overnatning

Dagsmøder Jylland

Hotel Svanen tilbyder topmoderne lokaler til dagsmøder i Jylland. Det er et godt udgangspunkt at planlægge dagsmøder på Hotel Svanen i Jylland, da vi ligger i trafikknudepunktet ved lufthavnen.

Vores firmakunder kan nyde godt af vores velindrettede møde- og konferencelokaler, når de holder dagsmøder i Jylland. Lokalerne inkluderer alle de faciliteter, der kan gøre dagsmøder i Jylland helt perfekte. 

Vi er et 4 stjernet konferencehotel i Jylland, og vore faciliteter gør det nemt at holde professionelle dagsmøder. Vi tilbyder whiteboard, flipover, beamer og lærred, visualizer og WIFI til alle vores firmagæster, der bruger Hotel Svanen til dagsmøder i Jylland. Vi serverer frisk frugt og isvand under alle dagsmøder. Har I specielle ønsker til jeres arrangement, er vores medarbejdere her i Jylland altid imødekommende.

Få yderligere information om hvorledes de 4 stjernede mødelokaler i Billund kan indrettes, så netop jeres dagsmøder bliver helt perfekte.

Faciliteter ved dagsmøder
Under dagsmøder i Jylland kan vores firmakunder nyde godt af vores professionelle reception, morgenmad frem til kl. 10, bar, sandwich og snacks, gratis trådløs internet på hele hotellet og gæste pc/printer.

Med en firmaaftale får I 10% rabat på jeres dagsmøder i Jylland, når jeres gæster spiser frokost i vores restaurant.

Dagsmøder med events
Vi kan arrangere en mødebreaker undervejs i jeres dagsmøder i Jylland, hvor deltagerne kommer ud og får lidt frisk luft. En mødebreaker kan også fungere som en god og anderledes start eller afslutning på produktive dagsmøder. Et mødebreak på Hotel Svanen i Jylland kan vare op til 2 timer og bestå af 4-5 aktiviteter på forskellige områder omkring hotellet.

Vi kan også arrangere teambuilding, hvor I styrker jeres kommunikation, relationer og værdier i et trygt og uhøjtideligt læringsmiljø. I samarbejde med Mak&Par udvikles effektive kurser, der gør en mærkbar forskel i dagligdagen.

Overnatning i business værelser
Udover dagsmøder på Hotel Svanen i Jylland tilbyder vi overnatning i business værelser med en eksklusiv indretning. Værelserne indeholder telefon, radio, ”32” fladskærms TV, gratis filmkanaler, trådløst internet, luksusmadrasser, badeværelse med brusekabine og hårtørrer samt kaffe / the sæt.