Kategorier
Ferie

Eksklusive rejser

Peacock Travel har arrangeret eksklusive rejser siden 2002. Vi samarbejder med en bred vifte af eksklusive hoteller på rejser overalt i verden: Fra små hyggelige bungalows til store luksuriøse resorts. Vi sørger for, I får det helt rigtige eksklusive hotel, uanset om I rejser som par, med børnene, storfamilien, venner eller kolleger.

Vi arrangerer eksklusive rejser til Asien, Australien, USA, Europa, Mellemøsten og Afrika. Kast et blik på vores mange vidunderlige destinationer, og tøv ikke med at give os et kald eller sende en mail, hvis I har spørgsmål. Vi har et stort udvalg af færdige pakker, og vi kan skræddersy en rejse specielt til jer.

Eksklusive kulinariske rejser

Thailand er et eftertragtet mål for vores eksklusive rejser i Asien. For jer, der er vilde med thaimad, har vi bl.a. sammensat en skøn rejse til det kulinariske Thailand. Sammen med en lokal guide kan du udforske Bangkoks bedste markeder og smage på alt fra tropiske frugter til stegte skorpioner. På turen vil der være rig mulighed for at smage de thailandske hofretter, herunder pad thai, stegte nudler med forårsløg, og sarim, en dessert bestående af farverige tynde nudler serveret i kokosmælk.

I Chinatown kan I stifte bekendtskab med kinesiske delikatesser, der sælges i gaderne. Vores eksklusive kulinariske rejser til Thailand byder også på en kokkeskole, hvor I kan lære at lave klassiske thai-retter.

Unikke eksklusive rejser

Som et af de eneste rejsebureauer tilbyder Peacock Travel eksklusive rejser til storslåede steder i Burma, der endnu ikke har oplevet megen turisme. Vi tilbyder en fantastisk ferie, hvor du rejser fra hovedstaden Yangon til tempelbyen Bagan og videre til historiske Mandalay med den gamle kongeby efterfulgt af Amarapura ‘Inle Lake’, Burmas svar på Venedig.

Legendariske hoteller

På vores eksklusive rejser til Asien får I mulighed for at bo på nogle af kontinentets mest luksuriøse hoteller: Raffles Hotel i Cambodia og Oriental Hotel beliggende ved havnemiljøerne i Bangkok, Singapore og Hongkong. 

Eksklusive rejser til Mauritius

Mauritius er et drømmemål for mange eksklusive rejser. Den lille ø øst for Madagaskar, midt i Det Indiske Ocean, er indbegrebet af lange kridhvide strande og azurblåt hav. Det krystalklare varme vand fyldt med koralrev og klovnfisk gør Mauritius oplagt til eksklusive dykker rejser, men øen byder også på skønne spa- og gourmetoplevelser.

Eksklusive rejser til Madeira

I behøver ikke tage om på den anden side af kloden – vi sammensætter også eksklusive rejser til Europa, f.eks. England, Frankrig, Grækenland, Italien, Kroatien og Portugal. På den portugisiske ø Madeira knap 400 km nord for De Kanariske Øer kan I f.eks. bo på det historiske Orient-Express hotel Reids Palace. Hotellet er berømt for sine subtropiske haver, og vulkanøen er kendt for sin vin, blomster, landskaber, broderier og nytårsfester med fyrværkeri.