Kategorier
Ferie

Eksotisk familieferie

Fremragende familiehoteller

Er I én, to eller tre generationer, der skal rejse sammen, kan vi hjælpe jer med at sammensætte en eksotisk familieferie. Vi tilbyder rejser til de mest vidunderlige destinationer med masser af sports- og fritidsaktiviteter for både børn og voksne. Vi samarbejder med fremragende resorts, hvor små børn kan boltre sig i et sikkert miljø, så forældrene kan slappe af.

Mange af vores destinationer tilbyder vandsport, snorkling og dykning foruden spændende og lærerige kulturelle ekskursioner og gastronomiske oplevelser. Har I teenagere med, kan en storbyferie i Singapore eller Hongkong, med alt hvad hjertet kan begære af shopping, være det helt rigtige bud på en eksotisk familieferie.

Vi samarbejder med hoteller, der har familier som målgruppe: Familieresorts med børnepool, børnemenuer, underholdning og alskens faciliteter, der gør det nemt at have både små og store børn med på ferie. De voksne kan blive forkælet med gourmetmad, spa, vandsport, naturoplevelser osv.

Storby- og strandferie i ét

En eksotisk familieferie skal rumme aktiviteter for alle aldersgrupper, men også muligheder for fælles oplevelser, så I får en rejse for livet. Peacock Travel giver f.eks. mulighed for at kombinere storbyoplevelsen med et afstressende ophold på en bounty ø.

Blandt vores mange eftertragtede destinationer for en eksotisk familieferie er Malaysia, USA og Maldiverne.

 Vi sammensætter fantastiske Malaysia-pakker, der kombinerer et ophold på luksushotel i den pulserende hovedstad Kuala Lumpur med afslapning på en idyllisk tropeø ud for Malaysias vestkyst.

I USA sammensætter vi dage med shopping, kultur- og gourmetoplevelser i historiske New York efterfulgt af afslappende luksus ved den mexicanske golf på ‘bagsiden af Florida’.

Eksotisk familieferie på Maldiverne

Maldiverne egner sig til både par og børnefamilier. Republikken sydvest for Indien består af 1192 smukke atoller. En atol er resterne af en vulkanø, der er blevet omkranset af koralrev, og på øerne i det Indiske Ocean findes nogle af verdens bedste strande.

Dykning er en hyppig aktivitet på Maldiverne. I kan snorkle på egen hånd, og flere af vores hoteller arrangerer professionelle dykkerture for jer, der vil udforske de tusinde fiskearter på havbunden.

Vi har gode tilbud i f.eks. efterårsferien på en eksotisk familieferie i en villa på stranden, en 30-50 min. tur i speedbåd fra lufthavnen i Male. Et af de mest eftertragtede familiehoteller på Maldiverne, One&Only Reethi Rah, er formet som en blæksprutte, hvilket giver alle gæster masser af plads og en fænomenal havudsigt. Hver villa har sin egen strand eller terrasse ved lagunen.

En kommentar til “Eksotisk familieferie”