Kategorier
Ferie

Eksotiske rejser

Storslåede natur- og kulturoplevelser

Peacock Travel arrangerer eksotiske rejser året rundt. Vi flyver dig direkte til storslåede natur- og kulturoplevelser overalt i verden. De eksklusive destinationer, som Peacock Travel udvælger til vores eksotiske rejser, kendetegnes ved kvalitet og personlighed. De er ikke nødvendigvis dyre og fine, men er nøje udvalg med henblik på at give vores kunder fantastiske rejseoplevelser.

Eksotiske rejser til Asien

Peacock Travel skræddersyr bl.a. eksotiske rejser til Asien, herunder Burma, Cambodia, Hong Kong, Indonesien, Malaysia, Singapore og Thailand.

Vil du f.eks. opleve det historiske Bangkok, samarbejder vi med luksushoteller, der ligger med den skønneste udsigt over Bangkoks flod – Chao Phraya. Fra søsiden får man et helt andet billede af Bangkok, byens liv og skyline.

Grand Palace templet er et must see. Besøg også en orkidefarm, shop i MBK og drik eftermiddagste på det legendariske Oriental Hotel.

Nord for Bangkok ligger den gamle hovedstad Ayutthaya, der rummer en overflod af velbevarede templer og ruiner, som daterer sig tilbage til 13-1400 tallet. Der er mulighed for at opleve den historiske perle på elefantryg.

Vi anbefaler at kombinere vores eksotiske rejser til Bangkok med en strandferie i det sydlige Thailand.

Eksotiske rejser til Afrika

Peacock Travel sammensætter også eksotiske rejser til Afrika, f.eks. Botswana, Kenya, Marokko, Mauritius, Mozambique, Namibia, Seychellerne, Sydafrika, Tanzania, Tunesien og Zimbabwe

Kenya og Tanzania i Østafrika rummer et storslået landskab med savanner, bjerge, kaffeplantager, landsbyer og palmestrande. På eksotiske rejser til disse smukke lande kan du forene safari med tropiske sandstrande. Vi samarbejder med hoteller direkte ved det Indiske Oceans hvide strande og arrangerer safariture på nationalparkernes savanner. Du kan kombinere en oplevelsesrig uge på fastlandet med et afslappende ophold på de paradisiske Seychellerne.

Vi arrangerer eksotiske rejser til Kenya, hvor I bl.a. kan opleve det storslåede Masai Mara-vildtreservat, som må være det mest spektakulære dyreoptrin på jorden. Hvert år, når regntiden ender i maj, vandrer gnuer, zebraer, antiloper og gazeller i hundredetusindvis fra Serengeti sletten i Tanzania til den åbne slette Masai Mara. I får mulighed for at bo i små autentiske, men luksuriøse teltlejre.  

Mauritius, den lille ø øst for Madagaskar, er et drømmemål for mange eksotiske rejser. De kridhvide strande og det azurblå hav kendt for koralrev og klovnfisk gør Mauritius et oplagt sted for såvel dykkerferier som bryllupsrejser.